A jeśli chodzi o TT z UN lub Kaizen, to który byś polecił ?? (Wiem że lepsze są Fuzu, Endotest, Vitrix ale ta cena..)
...
Napisał(a)
Między Kaizenem i Ultimate nie zauważyłem różnicy...a Fuzu wbrew pozorom wychodzi naprawdę nieźle cenowo
członek-mafia.suple.hardcor.pl
...
Napisał(a)
Dzięki Vlad. Czy jest rzeczywiście taka gigantyczna różnica pomiędzy tymi mocnymi TT a UN i np. Kaizenem? aha i czy 3 gramy dziennie będzie ok?
...
Napisał(a)
Fabio po jakim czasie brania fitoprostu widzisz poprawe ? (i jakie dawki)... sorki że tak offtopic
Co do % saponin w TT to wątpie żeby wyłącznie te 5% robiło taką różnice - prawdopodobnie w tych słabszych (40 procentowych) ekstraktach jest inna zawartość innych substancji (jak to w ziółkach) które mogą psuć działanie preparatu...
W każdym razie... 40tki cieszą się najgorszą opinią więc produkt hitec'a nie ma szans na rynku świadomych ludzi i tyle
Co do ZMA - wszystkie z założenia są takie same więc j/w -> ale z Ciekawości spytam, czy jest w kapsułkach żelatynowych czy only celulozowych ? (bo to przekonało mnie do wyboru Olimpa)
.:: Czlonek mafia.suple.hardcor.pl ::.
Doradca w dziele suplementacja.

Co do % saponin w TT to wątpie żeby wyłącznie te 5% robiło taką różnice - prawdopodobnie w tych słabszych (40 procentowych) ekstraktach jest inna zawartość innych substancji (jak to w ziółkach) które mogą psuć działanie preparatu...
W każdym razie... 40tki cieszą się najgorszą opinią więc produkt hitec'a nie ma szans na rynku świadomych ludzi i tyle

Co do ZMA - wszystkie z założenia są takie same więc j/w -> ale z Ciekawości spytam, czy jest w kapsułkach żelatynowych czy only celulozowych ? (bo to przekonało mnie do wyboru Olimpa)
.:: Czlonek mafia.suple.hardcor.pl ::.
Doradca w dziele suplementacja.
...
...
Napisał(a)
hooooowwwwghhh...
ja wsio przeczital .....
i nic nie rozumieju .....
moze ja pijanij ...?????
pozdrawiam fanow ULTIMATE NUTRITION !!!!!!!
ja wsio przeczital .....
i nic nie rozumieju .....
moze ja pijanij ...?????
pozdrawiam fanow ULTIMATE NUTRITION !!!!!!!
...
Napisał(a)
ClARITY MINĘŁO OKOŁO 30 DNI ,A DAWKI 4 KAPS DZIENNIE
------------------------------
KNIGHT-ERRANT
KNIGHT-ERRANT
członek-mafia.suple.hardcor.pl i VITALMAX rulez
...
Napisał(a)
Snack System opatentowau ZMA i jesli produkt HiTeca bedzie sie nazywal ZMA to znaczy ze jest tej samej jakosci co OLIMP czy UN czy Trec...
misOO
*** Gróbas Płci Meskiej w Suplementacji ***
misOO
*** Gróbas Płci Meskiej w Suplementacji ***
Pozdrawiam
misoo
...
Napisał(a)
Bimek nudny jestes bo w kazdym twoim poście przewija się słowo ultimate i to najmniej dwa razy!
atleta.pl -najbardziej szczery i uczciwy dealer odzywek w necie
NACZELNIK DZIAŁU SUPLEMENTACJA
atleta.pl -najbardziej szczery i uczciwy dealer odzywek w necie
NACZELNIK DZIAŁU SUPLEMENTACJA
...
Napisał(a)
Bannery zaraz poprawię - Sonbaty się nie upominał, a ja nie mam obowiązku o wszystkim pamiętać. Dzisiaj powstanie dział Phytochem'a, więc chyba nie można powiedzieć, że utrudniam Wam dyskusję o czymkolwiek i wychwalam HiTec'a pod niebiosa. Nie chcę Wam nic "wciskać" na siłę. W sklep.sfd.pl będziecie mieli bardzo szeroki wybór i liczę, że każdy z Was choć raz coś tam kupi i oceni jakość towaru/dostawy itd itp.
Zmieniony przez - MaTEO w dniu 2003-07-22 13:39:27
Zmieniony przez - MaTEO w dniu 2003-07-22 13:39:27
...
Napisał(a)
ja proponuej pogadać z szefostwem 1fast400 i umieścić ich dział tutaj ,modem niech bedzie Bulek bo chyba najwięcej ściąga od nich
.
Ogólnie robi się moda na amerykańskie suple ,byc może nie na ULTIMATE NUTRITION
choć to też amerykanckie
KNIGHT-ERRANT

Ogólnie robi się moda na amerykańskie suple ,byc może nie na ULTIMATE NUTRITION

KNIGHT-ERRANT
członek-mafia.suple.hardcor.pl i VITALMAX rulez
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!