Szacuny
1
Napisanych postów
3
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
17
Cześć!
Chciałabym kiedyś wystartować w zawodach fitness sylwetkowym ( albo bikini?)
W każdym razie nie ma mnie kto przygotować i szczerze powiedziawszy nie wiem gdzie mam się zgłosić..
Znacie jakieś stowarzyszenia w Gdańsku, gdzie trenerzy przygotowują przyszłych zawodników?
Ile mniej więcej pieniędzy trzeba przeznaczyć na taki start/?
Szacuny
103
Napisanych postów
1352
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
13224
Witam serdecznie.Zapraszamy do kolejnego naboru.Informujemy także że w dniu 19/20 lipca będziemy w Sopocie na zawodach które mam przyjemność sędziować.Zapraszamy do kontaktu a teraz do zgłoszenia się w dziale II nabór.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Km.kierznikiewicz
Cześć!
Chciałabym kiedyś wystartować w zawodach fitness sylwetkowym ( albo bikini?)
W każdym razie nie ma mnie kto przygotować i szczerze powiedziawszy nie wiem gdzie mam się zgłosić..
Znacie jakieś stowarzyszenia w Gdańsku, gdzie trenerzy przygotowują przyszłych zawodników?
Ile mniej więcej pieniędzy trzeba przeznaczyć na taki start/?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witam, tak jest taka możliwość jednak ocena na żywo to inna bajka. Oprócz oceny sylwetki trzeba też ocenić inne predyspozycje żeby jasno określić na ile rokujesz ,na co możesz liczyć w tym sporcie. Kolejną sprawą są wizyty kontrolne - o ile ktoś ma dość duże doświadczenie sprawa jest prostsza i czasem wystarczy rozmowa telefoniczna. Z osobami początkującymi jest poważny problem nawet z prostym treningiem i podstawami "sportowego życia". W takich wypadkach częsty kontakt osobisty jest wręcz niezbędny. Przygotowania pochłaniają tyle wkładu pracy i pieniędzy że lepiej od razu robić to porządnie niż na odległość - gdzie obie strony są po prostu umęczone a efekty bardzo mierne.