Witam! Zastanawiam się czy kupić Xpanda czy Noz'a? Chodzi mi najbardziej o nabranie masy. Do tego planowałem dokupić sobie jakieś białko. Doradźcie mi co bardziej opłacałoby się kupić? Noz jest mało znany i jeszcze nie ma na jego temat wypracowanej opinii. Proszę o odpowiedź.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Obojetnie w sumie, tylko dorzuć do tego jeszcze inny stack np. Nitro II
...
Napisał(a)
Jakbyście mogli troszkę jaśniej... Nie jestem obeznany w odżywkach i suplach gdyż nigdy z nich nie korzystałem a co za tym idzie nie iteresowałem się tym. Co mi da nitro lub hyperfusion? Co jeszcze dodać żeby były lepsze efekty! Napewno kupię dużo białka. Może ZMA?
...
Napisał(a)
A czy jest sens od razu siegac po takie stacki skoro napisales ze nigdy wczesniej nie brales zadnych odzywek?Ja bym na twoim miejscu najpierw pocwiczyl na sucho a dopiero potem siegnal po mono!Do tego jesli nie masz dobrej diety bialko no i gainera!
Maximus!!!
Sila Sila Sila:D
...
Napisał(a)
Pisząc że nigdy nie brałem odżywek mialem na myśli takie nowości jak Xpand, Cell Pump itd. Jadłem gainery wysokowęglowodanowe na masę i mono. Teraz chcę spróbować czegoś mocniejszego. Kumpel namawia mnie na Noza i mówi że jest super ale pewnie daltego że chce go sprzedać po potrzebuje kasę dlatego napisalem tutaj w tej sprawie.
...
Napisał(a)
Co myślicie gdbyby połączyć Xpanda z Crevolution? Jeśłi tak to ile Crevo trzeba by zakupić? Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Lepsze polaczenie by bylo Xpand z Cell Pumpem!Cell Pump jedna duza puszka jedna Xpanda i masz bardzo dobry cykl!Nie dawno skonczylem Cell Pumpa jestem zadowolony z niego!Teraz testuje Xpanda Energized i jest rowniez bardzo dobry a w polaczeniu na pewno wyjdzie to jeszcze lepiej!
Maximus!!!
Sila Sila Sila:D
...
Napisał(a)
Też nad tym myślalem ale występuje pewnie problem - cell pump został wycofany ze sprzedaży, nie ma go nawet na allegro. Załóżmy jednak że go zdobędę to czy lepiej wszamać razem Xpanda i CP czy zjeśc to osobno?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!