...
Napisał(a)
Chodze na siłownie 3 miseiące ,i nadal mam duzo tłuszczu na bokach i na klatce.Da sie budować mas mięsniową a i zarówno biegając ??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Witam!
Biegając spalasz tłuszcz :d więc odpowiedź na twoje pytanie brzmi tak. Tylko jeżeli chodzisz na siłownię regularnie ( 3, 4 w tyg.) to lepiej będzie chodzić biegać co drugi dzień niż codziennie. Lepiej się nie przetrenować..
Pozdr
Biegając spalasz tłuszcz :d więc odpowiedź na twoje pytanie brzmi tak. Tylko jeżeli chodzisz na siłownię regularnie ( 3, 4 w tyg.) to lepiej będzie chodzić biegać co drugi dzień niż codziennie. Lepiej się nie przetrenować..
Pozdr
...
Napisał(a)
Chodze 3 razy w tygodniu + rower codzieńie po 12 km w jedną strone + chce jeszcze biegać. Tylko wiesz zależy mi bardzo na masie mięśniowej Ale dzięki wielki za podpowiedz
...
Napisał(a)
Jak codziennie jeździsz na rowerze 12 km do tego 3 razy w tyg. ćwiczysz, to wtedy nie potrafię zrozumieć jak to możliwe że zalega ci tłuszcz na klacie i brzuchu. Nie jestem żadnym znawcą, ale logicznie myśląc po 3 miechach siłowni i tym rowerze codziennym to jest niemożliwe... Albo przesadzasz, albo żresz jakieś świństwa codziennie
Ale biegać możesz w ramach dodatkowych aerobów.

...
Napisał(a)
walus1994twoje słowaChodze 3 razy w tygodniu + rower codzieńie po 12 km w jedną strone

Polecane artykuły