...
Napisał(a)
Moze mi ktos powiedziec co mam zrobic aby oba płaty klatki piersiowej yły rowne(jeden jest o duzo wiekszy od drugiego)Nie wiem co mam robic (strona na ktorej mięsien szybciej sie rozwiną jest silniejsz,przy robieniu klatki) prosze o pomoc z gory dzikuje.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Dokładnie do działu trening. Ale to normalka, wszystkie mięsnie są asymetryczne, oczywiście nie do przesady.
"..o tutaj jest fulu wypas na witamince widac ze jestes bo pucuchy jak u chomika
normalnie powiedz ziomek co,wstrzykiwales zeby tak na rylku fajnie opuchnonc wodom
to se takie rozpiszemy podobne bo to od razu budzi respekt na dzielnicy jak z
rentencjom na mordzie sie,kolesie bujajom od razu widac ze konkret ekipa..." by bamber16
...
Napisał(a)
To napewno nie ginekomastia.Ale moze powinienem zmienic cwiczenia,zamiast gryfem klatke to hantlami.To cos da czy zle mi sie wydaje??z gory dzieki.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Methiovit - ŁAgodzenie skutów ubocznych metanabolu
Następny temat