-----
...
Napisał(a)
ja mam przykre wspomnienia związane z agovirinem
,po okolo tygdniu zaczely mnie ostro suty swędzieć i musiałęm przerwac cykl,a dawka niebyła strasznie duza(50mg/dzien),ale faktem jest ze przyrosty są świetne.

...
Napisał(a)
moj najlepszy cykl 26 tyg 750 mg susty 18 deki 600 mg na poczatek 1-4 tyg antek 3 tabsy pozniej 4-12 tyg silabolin i tren 12-22 boldenon i przez 1-26 insulina i hormon :) LOL oczywiscie zartuje. Ja duzo cykli nie zrobilem w zyciu zwlaszcza ze juz zakonczylem kariere jezeli chodzi o klucie. A w zyciu zrobilem 4 kuracje z czego dwie nie udane bo w jednej wpadlem w chorobe podczas cyklu a w drugiej stracilem zapal do trenowania i przerwalem cykl. A ten ok cykl zrobilem po ktorym mialem najwiecej efektow to prop i wino 6 tyg co 2 dzien 100 mg i wina 3 tabsy wloskiego to najlepszt postep mialem silowy masowy i estetyki sylwetki pozdr.
...
Napisał(a)
hey mam pytanie o ten AGOVIRIN DEPOT jesli chodzi ile trzeba go gdzies na cykl zeby byly dobre efekty i ile gdzies kosztuje za 1 opakowanie ..? a ile opakowan by bylo potrzebne pzdr.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!