"Wiecej ruchów a mniej pier****** "
...
Napisał(a)
"Co do supli to bialko (3 razy dziennie po 30 gram) i amino to podstawa "
a czemu 3 razy po 30g hm to jakas nowa moda...bo UMIERAm jak to czytam czasami..czyli jak pisze na etykiecie dawac 3 razy po 30g to good jest? hm a jak ktos z zarcia daje 300g i brakuje jemu powiedzmy 50g to i tak ma jeesc te prawie 100g z odzywki
..komedia...
NIe prosciej napisac daj odzywki tyle ile brakuje tobie w diecie...
Zastanawiajcie sie nad tym co piszecie ,albo nic nie piszcie?
Pozatym amino to bialko...z czego sie sklada bialko hm no i mamy odpowiedz...nie meiszajmy dla chlopaka jak nie wiemy sami ok?
a czemu 3 razy po 30g hm to jakas nowa moda...bo UMIERAm jak to czytam czasami..czyli jak pisze na etykiecie dawac 3 razy po 30g to good jest? hm a jak ktos z zarcia daje 300g i brakuje jemu powiedzmy 50g to i tak ma jeesc te prawie 100g z odzywki

NIe prosciej napisac daj odzywki tyle ile brakuje tobie w diecie...
Zastanawiajcie sie nad tym co piszecie ,albo nic nie piszcie?
Pozatym amino to bialko...z czego sie sklada bialko hm no i mamy odpowiedz...nie meiszajmy dla chlopaka jak nie wiemy sami ok?
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
ziki2000
"tomaszeq a ty wogole miales do czynienia z suplami ,bo chyba tez odrazu za saa sie lapales
Pozatym pytasz jego a gdzie ww ,bialko,fat...proste w DIECIE...suple to nie bialko ani nie weglowodany...!"
- po pierwsze to piepszysz cos czego nie wiesz jak potluczony wiec wara bo Cie to je.bie
- po drugie napisalem przykladowo dlaczego tylko kreatyna a nie jakies bialko lub gainer
- po trzecie jak ty mistrzu wszystkie zapotrzebowania dostarczas w swojej diecie to pewnie mistrz jestes
"tomaszeq a ty wogole miales do czynienia z suplami ,bo chyba tez odrazu za saa sie lapales
Pozatym pytasz jego a gdzie ww ,bialko,fat...proste w DIECIE...suple to nie bialko ani nie weglowodany...!"
- po pierwsze to piepszysz cos czego nie wiesz jak potluczony wiec wara bo Cie to je.bie

- po drugie napisalem przykladowo dlaczego tylko kreatyna a nie jakies bialko lub gainer

- po trzecie jak ty mistrzu wszystkie zapotrzebowania dostarczas w swojej diecie to pewnie mistrz jestes

...
Napisał(a)
Jak on nie ma diety !! pierwszo musi ja ulozyc a Ty gadasz juz ze tyle i tyl, skad wiesz ?? Ze ty mistrz jestes to nie karzdy w dietach 

...
Napisał(a)
mozecie sie przestac wadzic ino cos poradzic mi a najlpeiej jak na gg pogadamy
"Wiecej ruchów a mniej pier****** "
...
Napisał(a)
WIEM BARDZO DOBRZE I NIE MOW ZE NIE WIEM BO SMIESZNY W TYM MOMENCIE JESTES...AKURAT SUPLAMI INTERESOWALEM SIE DOSC DUUUZO
BIALKO I GAINER TO ODZYWKI A NIE SUPLE ...NAUCZ SIE ODROZNIAC...
JA DO TEGO SPORTU NIE PODCHODZE POWAZNIE NA 100% BO NIE MAM ZAMIARU Z NIEGO ZYC...ALE JAK MAM OCHOTE TO DIETE TRZYMAM IDEALNIE,A JAK NIE TO NIE...POZATYM NIE WIDZE PROBLEMU DOSTARCZAC PELENGO ZAPOTRZEBOWANIA W DIECIE...
WIEM BARDZO DOBRZE I NIE MOW ZE NIE WIEM BO SMIESZNY W TYM MOMENCIE JESTES...AKURAT SUPLAMI INTERESOWALEM SIE DOSC DUUUZO
BIALKO I GAINER TO ODZYWKI A NIE SUPLE ...NAUCZ SIE ODROZNIAC...
JA DO TEGO SPORTU NIE PODCHODZE POWAZNIE NA 100% BO NIE MAM ZAMIARU Z NIEGO ZYC...ALE JAK MAM OCHOTE TO DIETE TRZYMAM IDEALNIE,A JAK NIE TO NIE...POZATYM NIE WIDZE PROBLEMU DOSTARCZAC PELENGO ZAPOTRZEBOWANIA W DIECIE...
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
qr,wa przeciez cyklonik mozna zrobic bez zadnych ***a.nych odzywek wystarczy ODPOWIEDNIA DIETA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie moje problemy... są nie moimi problemami.
...
Napisał(a)
Ziki i Tomaszeq -> od pewnego czasu wasze rozmowy za***iscie sie czyta 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!