Mam kreatyne z Olimpu, działa bardzo dobrze polecam, na stronie Uns jest promocja 3.25kg za 150zl, co sądzicie o tej firmie, białko dobrej jakości nie będzie odbiegać od Olimpu czy to jakiś szajs. Druga sprawa to nie ryzyko zamawiać suple przez internet?
...
Napisał(a)
Witam
Mam kreatyne z Olimpu, działa bardzo dobrze polecam, na stronie Uns jest promocja 3.25kg za 150zl, co sądzicie o tej firmie, białko dobrej jakości nie będzie odbiegać od Olimpu czy to jakiś szajs. Druga sprawa to nie ryzyko zamawiać suple przez internet?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Przez internet śmiało zamawiaj, zwłaszcza ze sklepów producentów, czy dobrze znanych sklepów, jednak co do jakości uns vs Olimp, to o Olimpie śmiało można powie€zięć, ze robi najlepsze białka na rynku, także ciężko mu dorównać.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Tu nie ma co zj**ać, uns też trochę na rynku jest, białko będzie ok, co do kupowania kupuj w pewnych sklepach np tu https://sklep.sfd.pl/
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Olimp ma własne laboratoria i bez wątpienia jakość na wysokim poziomie. Z tych dwóch osobiście wybrałbym właśnie tę firmę. W przypadku smaku obie są średnie.
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły