Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
220 białka, 430węgli 100 tłuszczy
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
meta 30mg przez 6tyg
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
jestem aktualnie na teściu
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
ekto
Stan zdrowia
brak zastrzeżeń
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
2
Napisanych postów
73
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
199
Cześć
Od jakiegoś czasu mam uczucie niepokoju, ciężkość w klatce piersiowej, ścisk w brzuchu, czuje się jakbym cały czas był zestresowany.
Byłem z tym u lekarza, ale stwierdził, że jest to wina wysokiego tętna/ciśnienia, tyle, ze właśnie ta wizyta u lekarza jeszcze bardziej mnie zestresowała, co wiązało się z wyższym ciśnieniem, w domu jak sobie mierzę zawsze mam w normie, jedynie puls jest podwyższony.
Nie wiem czy jest to spowodowane dopingiem, ale od 4 tygodni biorę 500mg/week testosteron enanthate, dlatego skierowałem się z tym pytaniem do tego działu.
Szacuny
5
Napisanych postów
367
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
23013
Masz prawdopodobnie początki ataków paniki. Podłoże może być różne. Rozwinięta postać to nic przyjemnego. Przechodziłem przez to kiedyś z innego powodu i 2 razy lądowałem w szpitalu. Jeszcze mam gdzieś w domu resztę Haloperidolu, a obecnie przy stanach niepokoju/dużego zdenerwowania biorę sobie Hydroxyzinum 25mg. Niestety obydwa leki tylko na receptę (chyba, że masz znajomego farmaceutę).
Zmieniony przez - BiNiOL-GMC w dniu 2015-02-04 16:02:26
Szacuny
2
Napisanych postów
73
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
199
nie wygląda to ciekawie, jutro mam badanie EKG to powiem lekarzowi jak wygląda sytuacja, bo wątpie, że to wszystko jest spowodowane wysokim tętnem czy pulsem
Szacuny
5
Napisanych postów
367
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
23013
U mnie wszystkie badania serca wychodziły w porządku - EKG (również wysiłkowe), echo, Holter. Przyczyną zwykle nie są problemy kardiologiczne, a objawy "dojrzałe" docelowo przypominają zespół stresu pourazowego. Ja potrafiłem się trząść 2-3 godziny w cyklach kilku lub kilkunastominutowych. To co opisałeś bardzo przypomina początki, ale też nie musi być tym, czego ja doświadczyłem.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
20986
Napisanych postów
71634
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
576963
Jeśli masz już leki to bierz możliwie najniższe dawki ściśle wg zaleceń. Do tego dorzuć techniki relaksacyjne - trochę to gejostwem zalatuje ale pomaga. Dorzuć też aero - potrafią obniżyć ciśnienie nawet o 10 oczek.