Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Ubrania!!

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 18420

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 128 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 2123
Jesli znacie to podawajcie tu adresy stron dobrych sklepow z modna , mlodziezowa odzieza.

Z gory thx.

EisbeY

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 128 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 2123
Repostal chodzilo mi bardziej o sklepy z odzieza modna a nie sklepy z dresami i krokiem w kolanach. Ale innym napewno sie przyda.

EisbeY

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Ja podam 3 linki ktore pamietam:

www.house.com.pl
www.reporter.com.pl
www.diverse.com.pl 

EisbeY

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 189 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 2575
super stronki ... reporter ma fajne ciuszki

! albowiem tęga jest twa morda ! :D Borussia Dortmund Fan's !!!! Forever !!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
No ma fajne ciuchy ale ja szukam czegos mniej znanego a bardzo dobrego. Bo zazwyczaj jak kupie sobie cos fajnego to w pzeciagu tygodnia widze pare osob tak samo ubranych jak ja ;-/

Najlepiej jak by byl to sklepy dobre ale slabo dostepne i najlepiej z mozliwoscia zakupow przez internet.

EisbeY

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 234 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 3266
Tylko wiesz... Przez internet nie przymierzysz, wydasz sporo kasy, a na końcu okaże się, że kiepsko na Tobie leży... Sporo ryzykujesz w ten sposób.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Dobra dawajcie jakies stronki z ubraniami z moda meska!!

EisbeY

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 90 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 4392
Czesc
polecam ci ciuchy z New Yorker'a ,House.
Ja ubieram sie praktycznie tylko tam i dodatkowo przerabiam sobie ciuchy u krawca zeby byly ciekawsze.Przymierzam sie tez do zakupu tej bluzki na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=41151198  /poki co nie ma jej/Nie lubie popularnych ciuchów gdy wszyscy wygladaja jednakowo.Ostatnio wpadlem na fajny pomysl z przerobieniem jeansowej kurtki.Wszyje sobie na plecy ---> / w to miejsce popielaty lub bialy material a nim nadrukowany duzy znaczek tribala lub inny ladny znaczek z tatuaży.na internetowych stronach czesto mozesz znalesc ciuchy ktorych juz nie ma lub wogule nie ma w sklepie w twoim miescie.
Pozdrawiam

Zmieniony przez - asteriusz w dniu 2005-03-20 11:03:29

"piękna kobieta to raj dla oczu,piekło dla duszy,i czyściec dla kieszeni"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 90 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 4392

Niestety nie moglem wyslac zedytowanego posta wiec wklejak w nastepnym poscie wzor na moja przeróbke.
Co sądzicie?
Material byl by bialy lub matowy postrzępiony na koncach.
Wzoru jeszcze nie wybralem moze jakis smok lub postac mityczna w formie tribala.

Pozdrawiam.

"piękna kobieta to raj dla oczu,piekło dla duszy,i czyściec dla kieszeni"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Napewno bedzie niepowtarzalny i wydaje mi sie ze bedzie fajny.

http://www.newyorker.de/pl/brandheiss/brandheiss.php  <----- Strona New Yorker'a

EisbeY

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
http://www.reserved.pl/ <------- Reserved

EisbeY

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Penis

Następny temat

zerwanie więzadeł na łokciu ??

Spalanie
Polecane artykuły