...
Napisał(a)
zależy jaka
Jeżeli w niebie nie będę mógł palić cygar, nie pójdę tam :)
...
Napisał(a)
najlepiej bez tluszczu. Wsypujesz sol na patelnie i czekasz az sie zagrzeje wtedy wyrzucasz sol i wkladasz co tam masz do smazenia. Nic nie przywiera
oliwa z oliwek do smazenia wcale dobra nie jest. lepiej ja lykac sama do slatek np. ale nie do smazenia
oliwa z oliwek do smazenia wcale dobra nie jest. lepiej ja lykac sama do slatek np. ale nie do smazenia
!-=PEACE, LOVE & TOLERANCE=- !
...
Napisał(a)
Mam dobra patelnie teflonowa i smaze zupelnie bez niczego. Zreszta te placki praktycznie nie przywieraja, smazylem kiedys na takiej zwyklej z marketu i bylo OK. Byle ogien nie za duzy i pod przykryciem - wtedy cale sie zcina i szybko przewracasz na druga strone. Moje sa jasno brazowe.
"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"
...
Napisał(a)
albo smażyć na PAMiepodobno dobrze sie na tym smazy, ale ja jeszcze nie sprawdzałem. Moze ktoś uzywa??
Jeżeli w niebie nie będę mógł palić cygar, nie pójdę tam :)
...
Napisał(a)
Jakos nie moge sie zebrac zeby kupic, moze niedlugo sprobuje.
"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"
Polecane artykuły