SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dip czekoladowy a'la Walden Farms 0kcal

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 8059

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 274 Napisanych postów 3367 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 18896
Samo zdrowie...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 186 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 32078
A możesz powiedzieć jak to jest z tymi aromatami? Czy faktycznie dodanie aromatu do np twarogu nada mam porządany smak? Czy raczej lipa?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 62 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 14667
Zrobilem normalnie w blenderze, niestety tez mam grudki, macie na to sposob? Dluzsze mieszanie nie pomaga.

Edit: doczytalem w necie o kleju prawdopodobnie trzeba uzyc wiecej cieplej wody zeby nie powstaly grudki

W smaku calkiem calkiem, a jakosc/cena porownujac z waldenem nie ma nawet co gadac.

Zmieniony przez - tar-paN w dniu 2014-07-04 02:27:03

Stymulować, nie niszczyć!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 204 Wiek 39 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 191010
Ja słodzik zalałem 100 ml wrzątku, zmieszałem z 400 ml wody w temp pokojowej i nic grudek nie ma. Nie dodawałem żadnych aromatów i bez nich smak bardzo fajny. Polecam
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Produkty 0 kcal, 0 ww, czyli tips & tricks na LC, VLCD, itp.

Następny temat

Siła jest bogiem, trening nałogiem, rzeźba zabawą a masa podstawą *SPAM* :)

WHEY premium