...
Napisał(a)
A możesz powiedzieć jak to jest z tymi aromatami? Czy faktycznie dodanie aromatu do np twarogu nada mam porządany smak? Czy raczej lipa?
...
Napisał(a)
Zrobilem normalnie w blenderze, niestety tez mam grudki, macie na to sposob? Dluzsze mieszanie nie pomaga.
Edit: doczytalem w necie o kleju prawdopodobnie trzeba uzyc wiecej cieplej wody zeby nie powstaly grudki
W smaku calkiem calkiem, a jakosc/cena porownujac z waldenem nie ma nawet co gadac.
Zmieniony przez - tar-paN w dniu 2014-07-04 02:27:03
Edit: doczytalem w necie o kleju prawdopodobnie trzeba uzyc wiecej cieplej wody zeby nie powstaly grudki
W smaku calkiem calkiem, a jakosc/cena porownujac z waldenem nie ma nawet co gadac.
Zmieniony przez - tar-paN w dniu 2014-07-04 02:27:03
Stymulować, nie niszczyć!
...
Napisał(a)
Ja słodzik zalałem 100 ml wrzątku, zmieszałem z 400 ml wody w temp pokojowej i nic grudek nie ma. Nie dodawałem żadnych aromatów i bez nich smak bardzo fajny. Polecam
Poprzedni temat
Produkty 0 kcal, 0 ww, czyli tips & tricks na LC, VLCD, itp.
Polecane artykuły