Szacuny
1314
Napisanych postów
1422
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
17728
Witam chciałbym zrobić tatuaż jestem Facetem i chce coś takiego jak niżej w linku ale tyle zeby on był męski macie jakieś foto?? albo wzory co by pasowały w te miejsce??
Szacuny
1314
Napisanych postów
1422
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
17728
i teraz pytanie tak żeby taki zrobić i żeby dobrze wyszło nie u jakiegos tam chłopa co robi byle jak ltkyo dobrze to ile by to kosztowało??tak mniejwiecej??
Siła jest bogiem, trening nałogiem, rzeźba zabawą a masa podstawą...
Szacuny
1314
Napisanych postów
1422
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
17728
bo chce coś takiego jak ten co podałem na plecach jako pierwszy ale zeby było wiesz na plecach tak jak jest tlkyo żeby na ramienie mniej zachodziło bo w koszulce krotkiej za mocno było by widac wiec mowisz ze około tysiac??
Mam taki plan
jestem szczupły ale mam rzezbe i teraz chce z poł roku zrobić taka ostrą rzezbe bieganie i pompki chantelek zeby ltkyo rysy ostre były na ciele i na lato zrobic tkai tatuaż i mysle ze było by kozacko co??
i za te pol roku na luzie odłoze tysiac złotych.....
Szacuny
0
Napisanych postów
63
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1936
Oczywiście że nie bylem. Ale co to ma do rzeczy skoro się orientuję. To co napisałem to cena w ogromnym przybliżeniu. Znajdą się tańsze i droższe studia.Lato jest najgorszą porą na tatuaż. Szczerze nie polecam.A z resztą Twój wzór nie jest aż tak bardzo mocno skomplikowany więc średniej klasy studia też sobie poradzą.Do dobrego studia już musiałbyś powoli rezerwować termin. Pozdro.
Szacuny
1314
Napisanych postów
1422
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
17728
a w białysm stoku sa dobre studia??
nie mowie o profesjonalnych ze za taki zaplace z 3 tys heh
tlyko nie najgorsze ale takie ze dobre
bo musiałbym skoczyc poradzic sie zapytac itp i jak cos zarezerwowac miejsce jak to mowisz:D
wiec jak białystok to dobre miejsce?? i sa jakeis tam studia??