Szacuny
11
Napisanych postów
2272
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
20288
wszystko rozumiem.....ale czy gdy ktoś zakończy już ta kuracje po 3 mesiącach...to one nie powrócą za 2-3 miesiące.Powiedzmy że bede to brał wszystko zejdzie i potem bum znowu zacznie wszystko wyskakiwać.A jeśli nie będzie to co brac zeby utrzymać taką cere,bomam problemy z trądzikiem.Ten**** niszczy mi zycie!!
Szacuny
0
Napisanych postów
339
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1962
tzn tak to jest mocny leki nie powinienes sam ""zalatwiac"" sobie recepty jak cos odezwij sie a dam ci namiar na ta moja dermatolog !!!! innych srodkow juz nie trzeba ..tylko cosik do mycia mordki ci da i smarowania ale loozik.
Ja bralam to 3 mce..
Szacuny
0
Napisanych postów
339
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1962
tzn moze nie jakies tam mega wypryski ale ... tzw zaskorniaczki i wagierki.. to fakt... ale coz milo jest widziec jak puzniej z dnia na dzien buzka wyglada coeraz to lepiej :) i nic nowego sie nie pojawia
Szacuny
11
Napisanych postów
2272
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
20288
kurde na mnie nic nie działa już:( a żaden lekarz nie zaproponował mi roaccutanu a przeciez nie przyjde do dermatologa i nie powiem prosze mi przepisać to i to...
Szacuny
0
Napisanych postów
339
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1962
coz lekaze sa bardzo ostrozni jak juz czytales ten lek jest bardzo mocny i w ulotce ma mnoostwo ostrzezen .. mozesz jak bedziesz u lekarza powiedziec ze slyszales i ze ewentualnie chialbys przeprowadzic nim kuracje .. powiedz ze juz probowales wszystkiego i ze efekty sa marne.. powinni przepisac