Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
11160
Napisanych postów
51699
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
cze.
moj kumpel kupil sobie 10 strzalow wina i 25 superanabolonu, chodzi na silke 2 lata jest po jednym cyklu z mety ruskiej 100 tabs, 38 biceps, waga 82 kilo, wiek 18 lat, chcialby wiedziec jak najlepiej rozpisac ten cykl i jakich moze sie spodziewac efektow, czy 10 strzalow wina to wystarczajaca ilosc ?
Szacuny
6
Napisanych postów
2285
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
18850
Merol, a czy wiecie z kolegą, że Super to trzeba wstrzykiwać co drugi dzień np. w poniedziałek->środę->piątek->niedzielę->wtorek itd.itd.?!
Chyba nie wiecie...dlatego zadajcie sobie pytanie czy już wszystkie inne metody po za koksem wypróbowaliście? Przecież jest tyle innych metod suplementacji i doładowania organizmu!!! Zwłaszcza jak ma się 18 lat. Po co zaczynać od koksu??? Bo jeśli na czysto wkręcisz swój organizm na najwyższe obroty i powiedzmy wyciśniesz 130~140kg to jeśli dopiero wtedy weźmiesz towar efekty będą o niebo lepsze i nieporównywalne do mizernych efektów po zażyciu koksu już na starcie.
I by najmniej nie chcę ci tu pieprzyć farmozonów ale tak jest!
Szacuny
12
Napisanych postów
507
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
10366
Dąbek -czy ja napisałem, że mam zamiar brać jakieś anaboliki? Miałem 2 kuracje w życiu po których zaliczyłem duże spadki ( z powodu niewiedzy zresztą) ale teraz już prawie rok trenuję na sucho i doszedłem do wymiarów na cyklu zresztą z dużo lepszą definicją.Nie mam zamiaru brać teraz żadnych sterydów bo przekonałem się że odpowiednia dieta i ciężki trening potrafią zdziałać cuda.Podzieliłem się tylko swoją wiedzą na temat ww środków.
Pozdrawiam
Szacuny
6
Napisanych postów
2285
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
18850
Herman, mój komentarz nie był skierowany do Twojej osoby tylko do Merola i jego kolegi.
A tak na marginesie, to większość uczestników na tym forum skończyła 18 lat i może robić co im się podoba. I doskonale rozumiem, że jak się ktoś uprze, że chce wziąść to weźmie i na pewno żaden "mądry" komentarz tego nie zmieni. Myślę jednak, że może co do nie których dotrze jednak głos rozsądku i zastanowią się nad celowością używania sterydów w ogóle bądż w danym momencie.
Szacuny
6
Napisanych postów
2285
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
18850
Kolagen, zapewno chodziło ci o 10ml a nie o 10mg.
Pewnie, że można wszystko można tylko należy zadać sobie pytanie czy to ma sens.
Dawkowanie takie a nie inne tego preparatu spowodowane jest jego właściwościami i w tym przypadku jest jak najbardziej korzystne i dające najlepsze efekty.
A tak na marginesie chciałbym zobaczyć po trzech czterech tygodniach jak by wyglądał twój tyłek po wstrzykiwaniu 10ml jednorazowo co 3 dni
Jednym zdaniem lepiej tak nie robić!