...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Big - bo co do reszty, to sprawa jest chyba oczywista i ponad wszelka dyskusje !!!
A swoja droga to ostatnio zauwazylem, ze faktycznie zaczynam miewac jakies "odchyly" - jak przykladowo widze jakas nizsza dziewczyne o mocnej, zdecydowanej budowie, to zaczynam patrzec na nogi, ramiona itd. pod katem ewentualnej przydatnosci do Trojboju
... jakas niespelniona rola trenerska sie we mnie odzywa czy cos 
A swoja droga to ostatnio zauwazylem, ze faktycznie zaczynam miewac jakies "odchyly" - jak przykladowo widze jakas nizsza dziewczyne o mocnej, zdecydowanej budowie, to zaczynam patrzec na nogi, ramiona itd. pod katem ewentualnej przydatnosci do Trojboju

...
Napisał(a)
spice no to kariere trenerska musisz zaczac i tyle bo inaczej sie zmarnujesz 

...
Napisał(a)
heh, mam to samo spice... dlatego jak dobrze poojdzie 'zrobi sie' za pewien czas 'trenera' /nie ts/... i kto wie, co z tego wyjdzie
28:06:42:12
That is when the world will end.
...
Napisał(a)
moj wiek zobowiazuje mnie do patrzenia na dziewczyny (tylko te wybrane
)w 90% pod jednym katem i zapewniam ze jest to kat prosty

Sorry to Ty ten obok niuni? Chyba jakaś redukcja by się przydała? I Odstaw tę ome 

członek-mafia.suple.hardcor.pl
...
Napisał(a)
VLAD.IV jak ja nigdy Omy nie bralem
Dopuki jest waluta to trza sie kuc cyzms dobrym
e-lite a pewnie ze sympatyczny
Hehehe.... wpadłbys do Bialego i poszli by w tance hulance razem z Zikim komandosem
Buehhe

e-lite a pewnie ze sympatyczny

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!