WEBADI
...
Napisał(a)
GUMIŚ ILE CI PRZYSZŁO W ŁAPIE PO JEDNYM OPAKOWANIU I CZY CIE NIE WYSYFIŁO (plecy, twarz itp.) MYSLĘ SOBIE KUPIĆ TYLKO NIE WIEM CZY WARTO.
POZDRAWIAM SPIECHU
PD
POZDRAWIAM SPIECHU
PD
Pozdrawiam
SPIECHU
...
Napisał(a)
spiechu, caps lock ci sie włączył
gumiś napisał 6 postów z tego trzy o tym jak wspaniały jest ten środek, niezła statystyka...
pozdrawiam
Johnnie
gumiś napisał 6 postów z tego trzy o tym jak wspaniały jest ten środek, niezła statystyka...

pozdrawiam
Johnnie
pozdrawiam
Johnnie
...
Napisał(a)
Gumiś ile ćwiczysz miesiąc ,dwa?Na początku takie przyrosty nie są niczym nadzwyczajnym i osiągnąłbyś pewnie to samo bez żadnej suplementacji.
...
Napisał(a)
Hej kupilem se właśnie Multi Sterol i chciał bym żby mi ktoś cośo nim więcej powiedział jak go brać kiedy itd..
Dzięki OLD
Dzięki OLD
...
Napisał(a)
Hej kupilem se właśnie Multi Sterol i chciał bym żby mi ktoś cośo nim więcej powiedział jak go brać kiedy itd..
Dzięki
Dzięki
...
Napisał(a)
OldBoy ja też się zastanawiam nad zakupem Multi Sterolu. Dużo czytałem o nim ale dalej nie wiem jak działa w praktyce. Jedno opakowanie zawiera 60 kap. ja bym stosował tak:
- dzień treningu 3 kap. (1rano na czczo, 1 zaraz po treningu i 1 przed snem)
- dzień wolny 2 kap. (1rano na czczo i 1 przed snem)
Jak skończy ci sie Multi Sterol to napisz jakie były efekty i jak brałeś.
Jeszcze jedno Farm-Tech pisze ze jak zamówisz jakiś produkt to drugi dowolny produkt gratis. Jaka jest prawda.
POZDRAWIAM
SPIECHU
- dzień treningu 3 kap. (1rano na czczo, 1 zaraz po treningu i 1 przed snem)
- dzień wolny 2 kap. (1rano na czczo i 1 przed snem)
Jak skończy ci sie Multi Sterol to napisz jakie były efekty i jak brałeś.
Jeszcze jedno Farm-Tech pisze ze jak zamówisz jakiś produkt to drugi dowolny produkt gratis. Jaka jest prawda.
POZDRAWIAM
SPIECHU
Pozdrawiam
SPIECHU
...
Napisał(a)
Witam
To prawda dorzucaja gratisowo produkt , osobiscie nie wierze w taki **** ,ale mój kumpel kupił to sobie paczke otrzymal dzisiaj i niedlugo zaczyna . Jak skończy to dam znac o efektach ... a raczej o ich braku
)
Remember:
"SMILE NOW ,CRY LATER"
To prawda dorzucaja gratisowo produkt , osobiscie nie wierze w taki **** ,ale mój kumpel kupił to sobie paczke otrzymal dzisiaj i niedlugo zaczyna . Jak skończy to dam znac o efektach ... a raczej o ich braku

Remember:
"SMILE NOW ,CRY LATER"
...
Napisał(a)
FARM-TECH to robi...
maja tez inne ciekawostki jak np. SYNTEX HGH... ciekaw jestem dzialania somatotropiny w tabletkach ;)
g4bb3r
maja tez inne ciekawostki jak np. SYNTEX HGH... ciekaw jestem dzialania somatotropiny w tabletkach ;)
g4bb3r
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!