...
Napisał(a)
Witam, na piasałem taki temat w innym dziale, ale tutaj więcej osób piszę, a więc chciałbym znaleźć sparing partnera, mam 15 lat 170 wzrostu i waże 58 kg, normalnie to trenuje boks w klubie ale problemy finansowe zmusiły mnie do dłuższej przerwy, na ten czas trenuje na własną rękę, ale przydał by się ktoś do sparowania, z góry dziękuje.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
No głównie nie mam sprecyzowanego celu, po prostu chcę polepszyć wytrzymałość moich nóg gdyż nogi mam słabe.
...
Napisał(a)
przecież boks nie trudno w lublinie za darmo znaleźć...
,,chodzić już umiem, teraz chce umieć latać" Eldoka
...
Napisał(a)
za darmo? pierwsze słyszę prawdę mówiąc ;> możesz rozwinąć swoją wypowiedź?
...
Napisał(a)
Chodzi o klubu ktore przyjmuja za darmo do okreslonego roku zycia, najczescuej 16 a pieniadze czerpia z wystawiania zawodnikow na zawody. Sam w takim trenuje, ale czy taki jest w Lublinie to sam musisz poszukac
...
Napisał(a)
A to o to panom chodzi, to zależy gdzie ;] Na miasto nie będę chodził i darł mordy że chce komuś wpie***lić ;]
...
Napisał(a)
albo nie "zczailem" sarkazmu albo chodzilo radkowi o taki klub jaki opisalem
...
Napisał(a)
dobrze zrozumiałeś, o taki klub mi chodziło
nie wiem jak w Lublinie, ale takie kluby na pewno są, np w Świdniku kolega ćwiczył, to nawet za wyjazd na zawody coś kasy dostawał więc jak nie znajdziesz to dojeżdżać możesz, nie masz daleko.
A jak chcesz sparing jakiś, bardziej wszechstronny to możesz się przejść po Lublinie w szaliku Stalówki
PS jak on już ćwiczył, tak jak mówił, to pewnie granica 16 lat nie byłaby problemem nawet jakby miał więcej
Zmieniony przez - _radek w dniu 2010-01-21 19:42:35

A jak chcesz sparing jakiś, bardziej wszechstronny to możesz się przejść po Lublinie w szaliku Stalówki

PS jak on już ćwiczył, tak jak mówił, to pewnie granica 16 lat nie byłaby problemem nawet jakby miał więcej

Zmieniony przez - _radek w dniu 2010-01-21 19:42:35
,,chodzić już umiem, teraz chce umieć latać" Eldoka
...
Napisał(a)
Ogolnie boks to taki sport ze takich klubow jest duzo, a ze lublin nie jest jakims mega zadupiem to taki klub powinien istniec. Tak odchodzac troche od tematu ciekawi mnie czy istnieja darmowe kluby np. mt, kb czy tez karate?
Zmieniony przez - Przemasso w dniu 2010-01-21 19:44:32
Zmieniony przez - Przemasso w dniu 2010-01-21 19:44:32
...
Napisał(a)
Klubów jest od metra i odrobinę. Nie wiem jak gdzie indziej, ale u nas (Świdnik) np. mam ludzi którzy ćwiczą za darmo, a w zamian np. pomagają w prowadzeniu grupy młodszej. Zawsze też można dogadać się i "odpracować" treningi - plakaty trzeba rozwieszać, sprzęt reperować itp. Nie wspominam już o tym, że za medal MP (choćby w kadetach) u nas w mieście stypendia urząd przyznaje...
"Dan" Freestyle Taekwondo & Kickboxing - Emerytowany Doradca w "Stylach Tradycyjnych"
...
Napisał(a)
Gizmo chyba sie do was przeprowadze :D
http://change.************/change_please/2457200/ let's get full options
Polecane artykuły