Treści publikowane w tym dziale mają charakter informacyjny i stanowią wymianę doświadczeń użytkowników. Nie zastępują konsultacji lekarskiej, diagnozy ani indywidualnej porady medycznej.
W przypadku problemów zdrowotnych, podejrzenia choroby lub stosowania leków skonsultuj się z lekarzem lub wykwalifikowanym specjalistą.
Szacuny
5
Napisanych postów
1476
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
10822
witam od jakiegoś czasu czasami lekko pobolewa mnie serce a dokładnie tak ciut na lewo od mostka i zastanawiam sie o co chodzi>?? mam zamiar isc do lekarza ale teraz nie zdążę czy to napewno serce czy jakieś nerwobóle albo co 2 lata temu ktoś mi tam powiedział ze mam szmery w mostku ale był otak ze raz były a potem wcale...i cholesterol był troszke cinki ale teraz juz si więc o co może chodzić>>???????????
Szacuny
11176
Napisanych postów
52125
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
prawdopodobnie byl to nerwobol...moze tez brak elektrolitow,potasu...jezeli badania wyszly ok to nie ma co sie martwic...moze miales ostatnio troche wiecej stresow niz zwykle ???
Szacuny
5
Napisanych postów
1476
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
10822
no z tym potasem możesz mieć racje.. co do stresów to zawse jakiś jest... nie miałem jeszcze ECHA SERCA robionego.. nie wiem czy za długo SHOCKA nie brałem bo już 3 miechy ciągne yhh powodów to chyba wiele może być
Szacuny
11176
Napisanych postów
52125
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
pobierz przez jakis czas potas i magnez...mysle ze to jakies nerwobole...zwlaszcza ze zrobiles badania i jest ok wiec trzeba uspokoic swoja psychike aby sie samemu nie nakrecac ) ewentualnie troszke odpoczac kilka dni i za te kilka dni zapomnisz o tym i porwie Cie codziennosc :)
Szacuny
2
Napisanych postów
10
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
35
Zrob echo w wolnej chwili to rozwiejesz watpliwosci. Moze byc wypadanie platka zastawki [taki pierwszy strzal bo piszesz, ze raz boli a raz nie, do tego te szmery], tak czy siak to nic powaznego :)
Szacuny
5
Napisanych postów
1476
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
10822
przeczytałem o objawach jakie ludzie mają to masakra duszności drżenie rąk bóle omdlenia wogóle sportu nie mogą uprawiać ten mój bół jest lekko w lewo od moskt aito ponoc nie jest serce