...
Napisał(a)
no dobra ale nie wiem czemu sie tak na tego tescia uparliscie jak robilem 2 cykle na tesciu i juz na 2 cyklu tesc srednio wypadl . Ja mialem mase 2lata temu ponad 100kg po tych 2cyklach i teraz wiem ze nie ruszy mnie ani meta ani tesc .
...
Napisał(a)
co za bzdura
Zero wiedzy. poczytaj o tych srodkach. Meta to jeden z najskuteczniejszych (i najmocniejszych) środków pod wzgledem budowania sily i masy. Testosteron - co tu duzo gadac - to podsatwa kazdego cyklu, ba na naszym poziomie wystarczy sam tesosteron do budowania formy! POZA TYM NIE ROŚNIE SIE OD KOKSÓW TYLKO OD JEDZENIA. Odpusc narazie doping i skup się na poprawieniu diety i treningu oraz powiekszaniu wiedzy.

...
Napisał(a)
Chłopie, mnie test i meta klepie, a mam troszkę więcej za sobą.
Wbijasz testa, podkręcasz miskę, zaczynasz tyrać na treningach i masz powolny, solidny progres.
Tak qrwa POWOLNY, w tym sporcie nic nie urośnie w miesiąc. Chyba, że syfy na plecach
Zmieniony przez - HaVoK89 w dniu 2012-11-25 20:03:08
Wbijasz testa, podkręcasz miskę, zaczynasz tyrać na treningach i masz powolny, solidny progres.
Tak qrwa POWOLNY, w tym sporcie nic nie urośnie w miesiąc. Chyba, że syfy na plecach

Zmieniony przez - HaVoK89 w dniu 2012-11-25 20:03:08
Jeżeli walczymy możemy przegrać
Jeżeli nie walczymy jesteśmy przegrani.
...
Napisał(a)
no dobra moje pytanie bylo inne pytalem jak to brac a nie czy to brac wiec poprostu nie wiem co to za problem i rozpisac jak brac to na mase. bo kazdy mowi ze nie mam tego robic bo to i tamto rozumiem kazdego ze mi poleca cos innego ale prosze zwyczajnie o rozpiske i czy to wezme czy nie to chyba moja sprawa...
...
Napisał(a)
no normalnie ignorowac ten temat, rowniez jego priwy gdzie tez pyta o porady, temat zamknac i tyle, bo to jest jakas masara, a gosciu niby 2-3 lata robil kulturystyke ;]
...
Napisał(a)
hehe mnie tez na privach meczy i mowie mu to samo: mozemy pogadac jak zdobedziesz juz podstwowa wiedze. nic ci nie rozpisze. 

...
Napisał(a)
duszekki co do uda 74 a nie 54 teraz widze blad sorry
Pewnie nawet 84.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!