...
Napisał(a)
rozumiem wasze wypowiedzi ale poprostu zapytalem sie jak to brac a nie czy mam to brac;)
...
Napisał(a)
i ja nie chce byc nie wiadomo jak wielki bo mi to nie jest potrzebne:)
...
Napisał(a)
zeby cos z tego bylo antka i trenu musisz miec na 8 tygodni(16),suste jedziesz przez 10 i 6 na propku.antek dziala bardzo krotko i powinno sie go podawac codziennie,najlepiej dzielone no dwa trzy razy.
...
Napisał(a)
a jaki jest cel Twojego cyklu i czemu uparles sie na te akurat środki? bo widac ze wiedzy na ich temat za bardzo nie masz skoro pytasz sie "Czy branie Anapolonu od pon-piatku po 1 i w pon i czwartki po 1ml sustku i trenu to dobry pomuysl "
...
Napisał(a)
Te rzuc foto sylwetki bo cos mi smierdzi, piew piszesz ze uda maja 54cm, potem ze blad zew 74cm, jak na 2 lata nie trenowane uda miec 74cm to wow, daj foto, zapewne skorzystam z porad jak je tyrac zeby miec te 74cm, niejeden by tak chcial napewno.
...
Napisał(a)
wszystkim diety ukladaja dietetycy i maja spokoj a ja jem jogurciki..

dobry chłopak ze złymi nawykami
...
Napisał(a)
czyli brac 10tygodni antka po 2 tabletki codziennie + tren 8tygodni , i w miedzy czasie brac sustka 10tygodni i propa 6tygodni?
...
Napisał(a)
rozumiem to nie moge brac tego i tego na raz tylko musze najpierw antka i tren a pozniej sustka i propa?
...
Napisał(a)

Skoro nie chcesz być "wielki" to na chvj bierzesz się za antka?
Marnowanie potencjału i zdrowia przy okazji.
Zrób sobie prosty cykl na teście i ewentualnie metce.
Lepiej na tym wyjdziesz, bo i tak nie ogarniesz środków którymi dysponujesz.
Jeżeli walczymy możemy przegrać
Jeżeli nie walczymy jesteśmy przegrani.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!