życie zaczyna sie dopiero po pięćdziesiątce ....... w bicepsie hehe [;
...
Napisał(a)
Witam.Skończyłem cykl ze 100 tabs salbutamolu.Jak dla mnie troche to za mało dało.Czy moge sobie zapodac jeszcze 100 tabsbez żadnej przerwy ?? stosowałem 2 tyg on 2 tyg off po 16 mg dziennie(4 tabs po 4 mg).jak uważacie czy mozan jeszcze 100 dorzucić ? astma nie wystąpi ? o odpowiedzi prosze tylko osoby które sie na tym znają !!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jak jeszcze działa to możesz. Leszym sposobem jest branie 4 dni w tyg i 3 dni przerwy moim zdaniem. Zwiększaj dawki co tydzien o 4mg.
Zmieniony przez - e0r w dniu 2006-11-04 13:16:00
Zmieniony przez - e0r w dniu 2006-11-04 13:16:00
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]
...
Napisał(a)
siema stary:)nic się nie czaj tylko zapodaj sobie jeszcze ze 100.Myślę że nie powinny wystapic problemy z astmą.A czemu clena nie weźmiesz jak sally słabo działał zapodaj sobie clen zawsze mocniejszy.pozdro 3m się :).Jednak zostajemy na starych śmieciach [][][]-----[][][]moc z tobą heh
lepiej umrzeć na stojąco niż żyć na kolanach
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
17-Methyl D Stack EX Sci-Fit - co o tym sądzicie??
Następny temat