Witam, mam problem. Rzuciałem palenie 23 marca czyli juz 16 dni temu i dokładnie od tego czasu brak mi energii do zycia wogole. Cale dnie bym tylko spal albo lezal. Rano ciezko zwlec sie z lozka tak, ze wstaje dopiero po 11tej!! Nie moge sie zmobilizowac do niczego. Jak wstane i sie umyje to zaraz bym sie kladal znowu i przewaznie sie klade. To wyglada takjak bym chcial przespac te dni bez palenia choc wlasciwie mnie nie ciagnie do papierosow (biore Tabex -kuracja na miesiac). Nie wiem jak bedzie po skonczeniu kuracji bo rok temu po jej zakonczeniu wrocilem do palenia ale moze w tym roku sie uda - bardzo bym chcial.
Kupilem sobie Body max żeń szeń i Body max plus i biore juz 3 dzien ale nic to nie daje na razie.
Co zrobic z tym brakiem energii i motywacji do czegokolwiek?? Moze ktos ma jakies pomysly jak wrocic do poprzedniej formy? Nie moge calych dni przelezec na lozku
Bardzo prosze o porady.
Kupilem sobie Body max żeń szeń i Body max plus i biore juz 3 dzien ale nic to nie daje na razie.
Co zrobic z tym brakiem energii i motywacji do czegokolwiek?? Moze ktos ma jakies pomysly jak wrocic do poprzedniej formy? Nie moge calych dni przelezec na lozku