Witam mam taki problem .. 26.04.09 miałem zwichnięcie rzepki na meczu (już drugi raz mi sie to stało). Gips miałem 3 tygodnie ściągnięty miałem 21.05.09. Lekarz mi kazał tylko napinać mięśnie tej nogi.. bo miałem duży zanik mięśni bo miałem w gipsie ;/ Już potrafię cała nogę zgiąć i nic mnie w sumie już nie boli i normalnie już chodze. i mam teraz takie pytanie 8-10 wycieczk czerwca mam trzy dniową. Jadę na wycieczkę klasową w góry do zakopanego. I moje pytanie brzmi czy mógł bym jechać? Czy to nie za duże obciążenie dla kolana takie góry?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
W góry, to nie za bardzo.
Ja bym jechał... Zawsze możesz zostać w Ośrodku w który się zatrzymacie. Pzdr..
Ja bym jechał... Zawsze możesz zostać w Ośrodku w który się zatrzymacie. Pzdr..
Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne;
groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.
...
Napisał(a)
Lepiej nie jedź skoro taki z Ciebie maruda. Nie wytrzyma pół autobusu skomlania.
Inni ludzie o wiele bardziej cierpią i idą do przodu. Pzdr..
Inni ludzie o wiele bardziej cierpią i idą do przodu. Pzdr..
Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne;
groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.
...
Napisał(a)
Nie ryzykuj kosztem zdrowia.Też mam problemy z rzepką i wiem jaki to straszny ból.Nie można wyrobić.Mi lekarz powiedział że nie leczona może prowadzić do wielu komplikacji...m.in z operacją lub problemy z chodzeniem do końca życia.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!