Szacuny
1
Napisanych postów
289
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4293
co na ból rzepki jets dobre w sumie dokałdnie niew eimc zy to rzepka ale boli mnie po wewnetrznej stronie kolana jak zegne kolano to pojawia sie taka ,,gulka" to normlane i to wąłsnie mnie boli co na to poradzic? czasme tak mam po treningu i boli mnie z tydzien i przestaje ale znów ból zacznie sie naislac po nastepnym treningu! co poradzicie mi na to? z góry dziekuje
Nieważne przegrałeś czy wygrałeś - wciąż musisz zachowywac sie z klasą, jak prawdziwy mistrz -Quincy Taylor
Szacuny
1
Napisanych postów
289
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4293
nie jets spuchniete poprostu kiedys byłem kontuzjoany jak grałem w koszykówke a dzisajs sparowałem i przy kopaniu na udo za nisko podniosłem noge i kolega trafił na kolana treoszeczke zabolało mysałem moze ze to poprostu za słaba rozgrzekwa była ale tak z tydzien boli i przestaje az do natsoenego treningu i znów jakims cudem cos trafi na kollnao i znów boli!
Nieważne przegrałeś czy wygrałeś - wciąż musisz zachowywac sie z klasą, jak prawdziwy mistrz -Quincy Taylor
Szacuny
2
Napisanych postów
3
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
13
hej, mam nadżerkę rzepki w kolanie o średnicy 1 cm, i noga mnie boli praktycznie cały czas żadne tabletki przeciwbólowe nie pomagają.. co mam robić ?
proszę o szybką odpowiedz;)