WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

ROZSTĘPY - wątek ogólny

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 56750

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 339 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1920
Mimo wszystko warto zapobiegać. Jeśli mają się pojawić to i tak się pojawią, ale tłuste kremy+masaż, stosowanie kolagenu w ramach suplementacji mogą je ograniczyć.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Wiek 39 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 7
Najlepszy jest laser. Z domowych sposobów to olejki bio.
...
Napisał(a)
Początkujący
Olejki nic nie dadzą. Musi być balsam, możliwie najbardziej tłusty, ewentualnie coś szybkowchłaniającego się z wyższej półki. Na pewno warto skreślić wszelkie kremy za 12 zł dostępne w drogeriach. Są słabe i nie działają.

Ze swojej strony, z tych tańszych mogę polecić balsam na rozstępy firmy Palmers. Reszta to badziewie. Szkoda, że Fissanu już nie produkują, był drogi, niewydajny, śmierdział, ale spełniał swoją funkcję.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 36 Wiek 37 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 124
Sam mam rozstępy, mam ich na prawdę dużo i tak na prawdę nie ma na nie złotego środka. Można zniwelować, ale tylko wtedy gdy są małe i jest ich mało.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 416 Wiek 31 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 4472
Ja bardzo szybko urosłem od ćwiczeń i tez mi się pojawiło dużo głównie na tricepsie i biecpsie, troche pachy. Mam zamiar iść do dermatologa niedługo. Stosuje od 1,5miesiąca kre LINODERM który kupiłem w aptece za 25zł, narazie spowolnił postawanie rozstępów ale mam wrażenie że pomaga a za chwile wzrost masy znowu powoduje ze rozstepy sie nie zmniejszaja. Maść dość dobra bo ma w składzie: masło Shea, olej z orzechów makadamia, wąkrotę azjatycką, kolagen i pantenol, czyli te dobre substancje na rozstępy. Zobacze co mi dermatolog powie.
...
Napisał(a)
Początkujący
Może niektórych zaskoczę, ale największe ryzyko powstania rozstępów, a już prawie pewnik rozrostu istniejących jest w czasie utraty wagi. Także uwaga na redukcji lub po porzuceniu siłki.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 28 Wiek 46 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 358
http://ogrodymaryli.com/index.php?productID=795  - Poczytaj i jeszcze maść no-scar
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11204 Napisanych postów 52091 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Mam rozstępy na brzuchu po obu stronach pępka, są czerwone, a nawet powiedziałbym, że sine. Czytałem, że takie można zlikwidować domowymi sposobami, jakimi?
...
Napisał(a)
Początkujący
Nie można zlikwidować domowymi sposobami, a nawet profesjonalnymi zabiegami. Możesz jednak je nieco spłycić, ograniczyć ich powiększanie, spowodować zmianę kolorytu na nieco jaśniejszy. W jaki sposób, piszemy o tym od paru stron.
...
Napisał(a)
krzykacz Moderator
Ekspert
Szacuny 21058 Napisanych postów 71743 Wiek 43 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 577363
Zależy od stopnia zaawansowania, ale ogólnie j/w.

doping & zdrowie

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Skręcony staw skokowy

Następny temat

CIĄŻA a ODŻYWKI ??

electro
Polecane artykuły