...
Napisał(a)
Cze, powiem teraz, to co powiedział mi kuzyn który mieszka na wsi. Otóż jest tam grupka kolesi, którzy ćwiczą, ale nie mieli na odżywki czy koksy, więz zaczęli kombinować. I zaczęli brać... pasze dla zwięrząt, taką na zbożu, która zawiera dużo witamin minerałów ale przede wszystkim środków anabolicznych takich jak naprzykład hormon wzrostu(rzeby zwierzątka szybciej rosły??) No i podobno po czterech tygodniach ostrego treningu ale bez specjalnej diety przybrali na masie 4-5kg a obwodzik bicepsa wzrósł o 1-1,5 cm. Ja sam nie wiem czy śmaić się z tego, czy wierzyć w to. Faktem jest że zwieżeta na takim czymś rosną o wiele szybciej niż normalnie. No nie wiem, a co Wy o ty myślicie?? Jest to możliwe??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Winstrol (tab) z Itali 10mg cos ktos wie.. sie mi o uszy obilo...moze sciema
- ściema dla lekarza :)
- GHB - CZY KTOŚ WIDZIAŁ , CZY KTOŚ SŁYSZAŁ, CZY KTOŚ WIE...
- czy decka daje siłe czy tylko buduję mięsień...?
- Czy metkę łykać w czasie posiłko czy między posiłkami i dlaczego?
- Skad mam wiedziec czy jestem zablokowany czy nie?
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
napewno dostarcza to kalorie, (nawet bez specyficznej diety) po prostu chlopaki przytyli i wsio
jak to mowia na wsi...
co kuń wpier.doli czlówiek wysra...
jak to mowia na wsi...
co kuń wpier.doli czlówiek wysra...
A.Maszewski: "aktualnie jestem na diecie weglowodanowo-bialkowej... czyli jem sporo weglowodanow i sporo bialek..."
...
Napisał(a)
Georg, ja myśle że jeżeli to żeczywiście działa, to nie tylko przez kalorie, przecież tam jest hormon wzrostu i inne specyfiki, zresztą sprubuje załatwić skan etykiety z tego syfu, to zczaicie co tam jest:)
...
Napisał(a)
GH w paszy??? Gdzie takową pasze można kupić??...

Życie to jedna wielka impreza..... Śmierć phi.. to tylko afterparty
...
Napisał(a)
Ja i moi koledzy tez kiedys wpadlismy na ta ki****owy pomysl,kupilismy pasze "kako 15" podobno kakaowa dla cielaczkow.Otworzylismy worek (25 kg)rozrobilismy z mlekiem i nik z nas tego nie wypil,ma to taki****owy smak ze zgroza.nie polecam
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
O kurde.. ten dział jest coraz lepszy...
Syf jaki jest wsadzany do takich pasz nie nadaje sie dla ludzi.. a ten post to pewnie jakas sciema/prowokacja/ewentualnie ktos sobie jaja z autora robi
Syf jaki jest wsadzany do takich pasz nie nadaje sie dla ludzi.. a ten post to pewnie jakas sciema/prowokacja/ewentualnie ktos sobie jaja z autora robi
członek-mafia.suple.hardcor.pl
...
Napisał(a)
stare jak swiat=]
wielu juz to zarlo
wielu juz to zarlo
http://www.sfd.pl/Czas_w_koncu_zaczac__blood_&_guts-t940618.html dziennik treningowy inwalidy %)
...
Napisał(a)
Casubelli, ja tą etykiete załatwie to zobaczysz, no hormon wzrostu jak byk!!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!