...
Napisał(a)
czesc mam 10 omkow i biore 1 strzala na tydzien przyjdzie mi cos po takim cyklu??? bo nie mam kasy zeby cos do tego dokupic :((( mam 23 lata i kiedys bralem 5 strzalow tak ze to moj 2 cykl
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Profil.
Dieta.
Zostalo ci troche kasy na clomid, nolvadex o suplementach i odzywkach nie wspomne??
Zostalo ci troche kasy na clomid, nolvadex o suplementach i odzywkach nie wspomne??
The FAT BASTARD B.I.G.
...
Napisał(a)
big przyszla dzis do mnie przysylka z fkitami
pamietam ze w jakims topicu napisales "bujasz w oblokach .. zjedz na ziemie" czy jakos tak
zeskanowac to co przyszlo?
czy poczekac az przyjdzie fina ?
mozliwe ze gdzies w domu mam jeszcze opakowania po finie wiec poszukac czy raczej ufasz moim slowom?
receptor 10 omek na 10 tyg moze byc
dokup clomid (z 20 tabsow najlepiej)
kreatyna gluta i jakies aminki tez by sie przydaly po cyklu
-----------------
blinG! blinG!
nie spie od 4 dni ... nie wiem dlaczego
pamietam ze w jakims topicu napisales "bujasz w oblokach .. zjedz na ziemie" czy jakos tak

zeskanowac to co przyszlo?
czy poczekac az przyjdzie fina ?
mozliwe ze gdzies w domu mam jeszcze opakowania po finie wiec poszukac czy raczej ufasz moim slowom?
receptor 10 omek na 10 tyg moze byc
dokup clomid (z 20 tabsow najlepiej)
kreatyna gluta i jakies aminki tez by sie przydaly po cyklu
-----------------
blinG! blinG!

http://www.sfd.pl/Czas_w_koncu_zaczac__blood_&_guts-t940618.html dziennik treningowy inwalidy %)
...
Napisał(a)
o jadnak znalazlem twoja wypowiedz =]
w co ty dokladnie nie wierzysz? w to ze nie ma tych 20 gramow tren w 1 opakowaniu finy czy w to ze to nie dochodzi do polski czy moze w to ze zrobienie tego jest piekielnie trudne?
btw pisze to bo chce przekonac ludzi do finki =D
-----------------
blinG! blinG!
w co ty dokladnie nie wierzysz? w to ze nie ma tych 20 gramow tren w 1 opakowaniu finy czy w to ze to nie dochodzi do polski czy moze w to ze zrobienie tego jest piekielnie trudne?
btw pisze to bo chce przekonac ludzi do finki =D
-----------------
blinG! blinG!

http://www.sfd.pl/Czas_w_koncu_zaczac__blood_&_guts-t940618.html dziennik treningowy inwalidy %)
...
Napisał(a)
przyjdzie ale duzo spadnie albo wszystko jak tego nie bedziesz umial powstrzymac nie ma sensu brania samego omnadrenu lepiej polaczyc z meta chociaz!!!!!!!!
JESTEM BOGIEM ;)
JESTEM BOGIEM ;)
...
Napisał(a)
aha i jak to przestane brac to ile sobie przerwy zrobic?? bo zamiezam przywalic jeszcze 25 strzalow omki i 300 mety
...
Napisał(a)
kazdemu przychodziz wiecej ja narazie po 3 strazlach omki i 40 metki przybralem 6kg wagi i 2 cm w lapie!!!!!!!!
h**owycykl za duzo omki bierzesz max 200 metki i 10-15omki.
musisz odzczekac bo bedziesz mial zablokowane jaja i nastepny cykl nic ci nieda!!!!!!
masz kclomid po cyklu kreatynke glutaminke!!!!!!!!!!!!
poczytaj troszku a nie sie za kokx bierzesz jak pojecia nie masz
!!!!!!!
JESTEM BOGIEM ;)
h**owycykl za duzo omki bierzesz max 200 metki i 10-15omki.
musisz odzczekac bo bedziesz mial zablokowane jaja i nastepny cykl nic ci nieda!!!!!!
masz kclomid po cyklu kreatynke glutaminke!!!!!!!!!!!!
poczytaj troszku a nie sie za kokx bierzesz jak pojecia nie masz
!!!!!!!
JESTEM BOGIEM ;)
...
Napisał(a)
!!!!!!!!!!!
-----------------
blinG! blinG!
-----------------
blinG! blinG!

...
Napisał(a)
A WIEC OMJA ODPOWIEDZ JEST TAKA WAL SE TE 10 STRZAŁOW OMKI I JEST SUPER POTEM DYCHNIJ TRZY MIECHY NA SUCH A WIDZ E ZE NIEMAS ZPOMYSŁU AN 25 OMENOW I TRZYSTA METY TO JA LUBIE DORADZIC KOLEGOM JA BYM TO WZIOŁ TAK METKI 280 NA 10 TYGODNI WTAKICH ILOSCIACH 3-4-5-6-7-7-6-5-4-3 A OMNADREN WTAKI SPOSOB TYLKO MUSISZ DOKUPIC JESZCZE JEDEN STRZAŁ 1-2-3-3-4-4-3-3-2-1CZŁOWIEKU KTOS MOŻM MUWIC ŻE TO DLA CIEBIE ŚMIERC JA CI POWIEM CHCES Z BYC DUŻY TO MUSISZ DUŻO JEŚ KOKSU I ŻARCIA NIE ZAPOMINAJĄC O TRENINGU I ODPOCZYNKU PAMIĘTAJĄC O TYM ZE KTOS KIEDYŚ TY POWIEDZIAŁ ŚWIAT JEST ZBYT DUZYM ŻEBY BYC MAŁYM NA PIS Z JAK OSIĄGI A MOWIE BĘDOŁ WIELKI I STRASZNE HEJ
bhutan
bhutan
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!