Jak wytłumaczyc to ze 3 tygodnie po ostatnim strzale tescia zamiast odczuc spadek libido to u mnie jego poziom utrzymuje sie a przez ostatnie 2 dni nawet sie podniosl..Czy to swiadczy o tym ze nie zablkokowalo mnie w ogole?. Zaznaczam ze nei zaczalem jeszcze uzywac Clomidu.
...
Napisał(a)
..(Cykl mialem 20 mg mety ed + 250 mg e5 tescia enana)
Jak wytłumaczyc to ze 3 tygodnie po ostatnim strzale tescia zamiast odczuc spadek libido to u mnie jego poziom utrzymuje sie a przez ostatnie 2 dni nawet sie podniosl..Czy to swiadczy o tym ze nie zablkokowalo mnie w ogole?. Zaznaczam ze nei zaczalem jeszcze uzywac Clomidu.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Swoja droga dlugo jeszcze masz zamiar czekac z odblokie?
Juz czas najwyzszy
Juz czas najwyzszy

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
oo fajny poscik napisz jakie przyrosty i jakiej firmy miales koks? jade wlasnie na takim cyklonie pozdrawiam
www.sfdmuzyka.cba.pl INIEKCJE
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!