www.rafalkobylarz.pl
Facebook: Rafał Kobylarz Fanpage
http://www.youtube.com/watch?v=gordky-oNLM
...
Napisał(a)
Witam czemu większość ludzi bawiących się w Trójbój ćwiczy barki, bicpsy i tricepsy...? A ja nie mogę bo trener mi nie pozwala :(czy to jest jakaś różnica? Mógłby mi to ktoś wyjaśnić?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jak cwiczysz te partie to troche ci siła idzie tricpes jest przydatny w w wyciskaniu
i tez chodzi zeby ciało było proporcjonalne
i tez chodzi zeby ciało było proporcjonalne
...
Napisał(a)
Te grupy które wymieniłeś trenuje sie pomocniczo
jeśli trener Ci zabrania - widać ma w tym jakiś cel chcociaż nie wiem jaki skoro rozwój młodego jak Ty zawodnika nie mającego jeszcze odpowiednio ukształtowanego układu mięśniowego właściwie wymaga dołączenia ćwiczeń na ww grupy - choćby lekkich układów
jeśli trener Ci zabrania - widać ma w tym jakiś cel chcociaż nie wiem jaki skoro rozwój młodego jak Ty zawodnika nie mającego jeszcze odpowiednio ukształtowanego układu mięśniowego właściwie wymaga dołączenia ćwiczeń na ww grupy - choćby lekkich układów
"Anyone can give up; it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone would
understand if you fell apart, that's TRUE STRENGTH"
...
Napisał(a)
:( Qrde bo to do dupy wygląda później uda, plecy, i klata rosną a biceps tricpes i barki zero:(
www.rafalkobylarz.pl
Facebook: Rafał Kobylarz Fanpage
http://www.youtube.com/watch?v=gordky-oNLM
...
Napisał(a)
Urosną Ci i one
jednak w TS nie potrzebujesz dużego bicepsa, barki powinieneś wg mnie trenować dodatkowo ale nie dużo, tricepsa możesz nie trenować w ogóle o ile masz dużo wyciskania ale też 1 układ z 4-5 serii w tygodniu na samego tricepsa by sie przydał
nie spodziweaj sie ze trenując trójbój bedziesz ćwiczył bicepsa barki i tricepsa tak samo intensywnie jak kiedy trenowałeś kulturystyke

jednak w TS nie potrzebujesz dużego bicepsa, barki powinieneś wg mnie trenować dodatkowo ale nie dużo, tricepsa możesz nie trenować w ogóle o ile masz dużo wyciskania ale też 1 układ z 4-5 serii w tygodniu na samego tricepsa by sie przydał
nie spodziweaj sie ze trenując trójbój bedziesz ćwiczył bicepsa barki i tricepsa tak samo intensywnie jak kiedy trenowałeś kulturystyke
"Anyone can give up; it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone would
understand if you fell apart, that's TRUE STRENGTH"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Sylwetki trójboistów,dwuboistów.......i inni!!!!!
Następny temat