Szacuny
14
Napisanych postów
1741
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
27250
Zainspirowany printscreenami Parkera , umieszczam swoje z treningiem Hatfielda.
Trening w języku niemieckim:
bankdrucken wyciskanie
kniebeuge przysiady
kreuzheben martwy ciąg
Treningi w poniedziałek , środę , piątek.
Ćwiczenia pomocnicze według upodobań i słabych punktów, tutaj z pewnością mogą coś doradzić doświadczeni trójboiści.
Szacuny
1
Napisanych postów
118
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
2994
witam
masz moze wiecej rozpisek, interesuje mnie trening silowy, mam zamiar po raz pierwszy go zastosowac w czystej formie, jakie to sa cwiczenia pomocnicze i po ile serii i powtorzen powinno sie je wykonywac? jaki jest ich cel?
moze masz jakis gotowiec to skumalbym na czym to calosciowo polega
Szacuny
1
Napisanych postów
118
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
2994
zaczalem ryc dopiero ten dzial, szkoda ze nie ma jakiejs kompleksowej pracy (cos na wzor atlasu cwiczen), bo tyle jest tu napisane, dobrze by bylo zeby jakis fachmen to zebral w calosc
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Hmmm jedno mnie zastaniawia, Kingeri jak tu zaglądniesz napisz ile wyciszasz na łąwce.
Ciekawość zrzera mnie od dawna , bo od kąd pamiętam w profilu masz 160 na zawodach .
Ciekawe ile na dzień dziszejszy oceniasz swój max, wiesz to tylko prośba .
--------------------------------------------------------------------------------
Ręce opadają: https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=95660 Co raz więcej młodych ludzi sięga po koxy, to nie wruży dobrze dla tego sportu.
Szacuny
12
Napisanych postów
4054
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
10579
He, he, Poznaniaku. Fachmenów tu cała masa, ale nie każdemu chce się przeglądać wszystkie tematy i posty. Wrzuć tematy w wyszukiwarkę i przejrzyj te z trójboju - jesli chodzi o siłę tematy z tego działu będą najwartościowsze. Często zdarzają sie naprawdę fachowe rzeczy.
Jeśli Kingeri aktualnie nie trenuje, to jego dzisiejszy maks nie będzie duży. Czy jakiekolwiek maksy się liczą w tym dziale? Tutaj w dziale takim prawdziwym miernikiem jest wiedza. Wiele w podawanych wyników jest naciąganych, bo nie ma możliwości weryfikacji ich prawdziwości.
Do podstawowego ćwiczenia dodaje sie zazwyczaj 1-2 pomocnicze w zależności od potrzeb i stażu treningowego. Ćwiczenia pomocnicze mają za zadanie wzmacniać slabe punkty, grupy mięśniowe itp. i pod tym kątem je dodajemy. Zblizając sie do zawodów rezygnuje sie z niektórych pomocniczych tak by zostało więcej siły na coraz większe ciężary.