Cześć wszystkim :) Mam taki problem bo mam troche odstający kręgosłup ze jak się schylam to mi odstaje nie jest to aż tak tragiczne ale denerwujące bólów żadnych nie mam ani nic ale jest problem gdyż jak robie jakieś ćwiczenia na leżąco na twardej powieszchni np: unoszenie nóg czy nożyce itp to mnie boli to bo odstaje w tej czynności i nie moge tego robić, więc co polecacie żeby to jakoś naprawić czy może samo to minie przy stosowaniu jakiś ćwiczeń?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Witam.
Proszę sprecyzować - w jaki sposób odstaje ? Odstają łopatki?
Jakaś wada postawy?
Pozdrawiam.
Proszę sprecyzować - w jaki sposób odstaje ? Odstają łopatki?
Jakaś wada postawy?
Pozdrawiam.
...
Napisał(a)
Nie nie łopatki kręgosłup gręgi nie jest to az tak tragiczne ale jednak zle mi sie cwiczy z tym
...
Napisał(a)
Czyli cos jest nie tak proponuje konsultacje ortopedyczna badz udanie sie do fizjoterapeuty
...
Napisał(a)
ok w wolnym czasie postaram się udać do lekarza z tym, a znacie jakies cwiczenia na poprawe kręgosłupa
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!