witam ,mam taki problem od wielu lat nie moge jezdzić do kielc czy tam gdzies dalej tak do 40 km , mam mdłości zbiera mnie na wymioty , dlatego jeżdze raz na rok czy tam 2 ,koledzy smieją się że nieznam kielc , tabletki rzadko pomagają ,jest jakiś sposób na wyjście z tego ??żeby nic mi nie było podczas jazdy dodam że dzieje mi się tak w autobusie czy w busie , samochodem moge normalnie jezdzić ;D
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Też to miałem jak byłem mały pewnie to ten smród przepoconych i prześmierdniętych spalinami siedzeń jak zacząłem częściej jeździć autobusem to mi przeszło.Tak samo jak bałem się kiedyś szybko jeździć autem.Musisz się do tego przyzwyczaić
...
Napisał(a)
Jakby choroba lokomocyjna... Przy każdym środku transportu tak masz?
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
nie samochodem moge jechać nawet do chin , tylko w busie lub w autobusie ,brałem coś za 10 zł jakieś cukierki do ssania ale nie zawsze pomagały
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!