Siema od ponad roku przeskakuje mi w biodrze(nie boli) podczas ruchu okrężnego ze zgiętym kolanem.Kilka razy dziennie podczas ćwiczenia siedząc i mając pięty przy sobie przyciąganie kolan do ziemi strzela mi dosyć głośno ale to również nie boli.Byłem u lekarza który według mojej opinii nie jest zbyt kompetentny w tych sprawach powiedział mi ze to nie jest nic złego, i na tym sie zakończyło, miał ktoś podobny problem? I czy mógłby polecić jakiegoś dobrego lekarza w Tarnowie choćby prywatnego.Od ponad pół roku cwicze muay thai, i się rozściągam, powiedział mi ze to jest szkodliwe, co o tym sadzicie?Badanie krwi, i rentgen jest okej, zlecił mi jeszcze usg.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ja się wypowiem bo prawdopodobnie mam to samo są to pozostałości po mojej piłkarskiej karierze stojąc na bramce . Ogranicza mi to trochę ruch u mnie jest tak podnoszę nogę uginam kolano, cała noga w prawo i opuszczam nogęi strzał i taka mała blokadka ...
narazie mi to nie przeszkadza i nic z tym nie robie ,Ty masz tak samo ?
narazie mi to nie przeszkadza i nic z tym nie robie ,Ty masz tak samo ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!