...
Napisał(a)
OK, jak original to najpewniejsza prima na rynku, jedna dalej uwazam ze to nie ma sensu, raz masz za malutko towaru, dawka 400mg/week to cie lekko smyrnie, to bardzo kosmetyczny srodek, dwa, poziom wiedzy jest slaby, patrzac na wyniki dieta i poziom odzywiania rowniez lezy, a nie traktuj to jako wbitke, bo kazdy zaczynal dlatego powiniennes sie jeszcze wstrzymac, bo wybulisz kase a bedziesz pozniej rozczarowany.
...
Napisał(a)
Dlatego w poscie wyzej pytalem ile towaru tego powinienem miec na taki cykl a najlepiej gdybym zaczal od cyklu 7tyg
Poza tym czytalem ze dla poczatkujacych satysfakcjonujaca dawaka to 200mg per week. To prawda?
Zmieniony przez - viru5 w dniu 2013-06-06 03:26:31
Poza tym czytalem ze dla poczatkujacych satysfakcjonujaca dawaka to 200mg per week. To prawda?
Zmieniony przez - viru5 w dniu 2013-06-06 03:26:31
...
Napisał(a)
7 tyg brania primki to malo, ile towaru to mozna latwo policzyc, ja osobiscie uwazam ze 600mg primki / week to takie optimum
...
Napisał(a)
ja lece, dalej nie ma sensu to kontynuowac, masz 59cm w udzie, 87kg wagi i 94cm, to mowi za wszystko, bedziesz wkurviony ze wyrzucisz kase za primke a efekt zero.
...
Napisał(a)
oxa na 3 tyg? stary, ja mysle ze za pare godzin wstanie pierwszy mod, zamknie ci temat i wylapiesz bana 

...
Napisał(a)
kolego zacznij od diety,potem bedziesz dokładał odżywki i suplementy.Jak dopniesz jedzenie kupisz kreatynę na kreatynie na 1 cyklu na niej przy dobrej misce zrobisz kilka kilogramów,poćwicz z dopieta dietą,wykorzystaj potencjał swojego organizmu,potem dopiero myśl o saa nie na odwrót,nie tędy droga.To tak jak bys się chciał zapisać na prawko i uczyć jeździć bolidem.
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Sezon letni uwazam za otwarty
takich ludzi bedzie coraz wiecej, co sie kapli.. ze chcieli by byc dobrze zbudowani, i to najlepiej max do 7 tyg tak z 5 dych na karabinie, na zylce, nie duzo.. 5-)
Zmieniony przez - mm1986 w dniu 2013-06-06 09:01:07

Zmieniony przez - mm1986 w dniu 2013-06-06 09:01:07
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!