...
Napisał(a)
U mnie antek leciał tygodniami następująco 1-100, 2-150, 3-200, 4-200, a npp zaczynałem od 3x150mg ew, a docelowo szło 3x250mg ew.
...
Napisał(a)
Dobra wszycho jasne znając życie to raczej spróbuje.Jeszce tylko 2 pyt.jaki odblok ?-WAŻNE .Napisałeś wczesniej żeby nie schodzic z bomby wszystkim jednoczesnie.Chodziło ci o to żeby nie w tym samym dniu jak przypuszczam bo i tak wszystkim kończe w 30 tyg
...
Napisał(a)
No tak, po antku można dłużej pociągnąć choćby testa z boldem i dopiero potem zrobić odblok / most - co kto lubi.
...
Napisał(a)
Wielkie dzięki za pomoc ale potrzebowałbym dokładną rozpiskie odbloku i bede w 100% happy!!!
...
Napisał(a)
Bomba długa dosyć - dałbym z 15tyś hcg - bite po 1000iu ED, potem clom 50-100mg ED przez 30 dni. Można dorzucić exe. Clom i hcg potem w zależności od wyników. Ale to tylko moje subiektywna opinia. Warto rozważyć też opcję z provironem
Zmieniony przez - BESTIAXXL w dniu 2014-05-27 11:19:36

Zmieniony przez - BESTIAXXL w dniu 2014-05-27 11:19:36
...
Napisał(a)
Troche sie pogubiłem początek kumam.Czyli 15 tys hcg rozbijam na 1000 i ładuje przez 15 dni potem clom przez 30 a pózniej co znowu clom i hcg chyba nie.Pytanka 1.Czy hcg nie za mało 2.Czy hcg bije 3 tyg po ostatniej iniekcji. 3.czy hcg bije takze podczas cyklu jak tak to w których tygodniach i ile...A z bolidim i tesciem pociagne odpowiednio o 2 i 3 tygodnie dłużej.
...
Napisał(a)
HCG bijesz podczas cyklu (można cały czas powiedzmy po 500iu 2 x w tyg) lub 5000iu rozbite na np 1000iu e2d co 8 tygodni. Tak jak pisałeś po 3 tyg od zejścia z testa i bolda przybić można jak pisałem wyżej. Jeśli po hgc i clomie ne byłoby z libido, wynikami jak należy można pomyśleć o dalszym zastosowaniu hcg, clomu, provirnonu, exe.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!