SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Pomoc z dietą

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 661

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 176 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 5307
Witam, mam takie pytanie. Mam mało czasu czasem, aby zjeść posiłek o normalnej porze więc muszę czekać do wieczora i czasem zdarzy się, że zjem posiłek około 23 1h-1,5h przed snem. Dodam, że ten posiłek nie był zbędny, musiałem go zjeść aby zapełnić moje zapotrzebowanie kaloryczne. Można tak?

Zjadłem:
-Banan
-Shake białkowy (250ml mleka i 30g odżywki białkowej)
-40g wafli ryżowych (4 wafle)
-20 g miodu
-30g orzeszków ziemnych
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9182 Napisanych postów 83999 Wiek 50 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 710168
Możesz zjadać posiłek przed snem o ile nie będzie Ci sprawiał problemów trawiennych .
1

TRENINGI KATOWICE Sebastian Szmit

Kompleksowe prowadzenie online
https://sebastianszmit.pl/ 

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 92 Napisanych postów 292 Wiek 26 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 13190
Wszystko indywidualnie, ja moge walnąć 700-800kcal 20-30minut przed snem i sie wtedy nawet lepiej czuje z rana. Niektórzy na przykład muszą 60-90minut przed bo nie mogą spać lub sie czują przepełnieni.
1
...
Napisał(a)
monkey22 Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 35326 Napisanych postów 27581 Wiek 45 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 287862
Jak wyżej - jeśli po takim posiłku wszystko jest ok to nie ma problemu tym bardziej że jesz go 1-1,5 h przed snem . Następnym razem nie musisz się zmuszać - poprostu następnego dnia dołóż brakujące kcal z dnia poprzedniego lub rozłóż je na 2-3 dni w przód i suma tygodniowych kcal będzie się zgadzać :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

WEGLOWODANY-JAK TO Z NIMI JEST

Następny temat

Pytanie

electro
Polecane artykuły