PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
FITNESS ACADEMY King Square Kraków
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Nie sztuką jest bić sztuką jest się bronić nierobiąc napastnikowi krzywdy.
Poniewaz zostalem odpowiednio zindoktrynowany chcialem oddac jej czesc w tym poscie :
O WIELKI WODZU. O WIELKI WODZU. NIE JESTEM GODZIEN ABYS PRZYSZLA DO MNIE, ALE POWIEDZ JEDNO SLOWO, A BEDE UZDROWIONY Z GLUPOTY, MARAZMU I WSZELKICH CHOROB NA WIEKI WIEKOW. AMEN.
A wiesz co najsmieszniejsze? Napisalem do ziomka z dzialu Vlada.IV zeby mnie odbanowal bo dostalem bana od nastolatki, ktora hormony woza z kata w kat. Odpisal mi : "nie moge". Tzn, ze babka trzesie cala insomnia!

Pozdrawiam przy okazji kolegow ukaranych w ten sam sposob przez poczciwa nastolatke tj mlody4 bodajze, bling, ziki i 1294120948230948 innych osob.
Btw - 1) zaloz nowe konto
Btw2 - 2) Olej INSOMNIe -- zauwazylem, ze kiedy Agniesia zapodala bany wszystkim tym, ktorzy wydawali sie ble poziom wyraznie podupadl

Ale do bledu przyznac sie najtrudniej.
Aha, w odpowiedzi tej milej nastolatki na emaila proszacego o zdjecie bana bo mam tam wiecej do roboty niz walczenie z jej zmiennymi nastrojami otrzymalem odp :
"A co? Dalej bedziesz problemy do mnie koles?????"

.__._.__.__||_
/.__||.'__/|_-_|
..(_.||..|......||_
\_,_||_|.......\_/...:LIGHT!:.

.__._.__.__||_
/.__||.'__/|_-_|
..(_.||..|......||_
http://www.insomnia.pl/temat31752/
Z czasow moich (tj. 2002-2003) -- kiedy post poczciwie lezal sobie na sfd. A tego jak obumarl przy przenosinach na INSOMNIe. Wniosek? Sportowcy sa wrazliwsi

.__._.__.__||_
/.__||.'__/|_-_|
..(_.||..|......||_
chcesz być jak olbrzym ,to ćwicz jak olbrzym
nie zaglądaj tu: http://www.sfd.pl/temat170674/
Legio patra nostra.