...
Napisał(a)
No co ty z kosą niewyskocze :) a plotki to to nie są :) no to widze, że mi nikt niepomoże na tym forum :( szkoda
...
Napisał(a)
No na MMA chodziłem i się chyba od nowa zapisze :D bo jednak się przydaje
...
Napisał(a)
chlopie jedyne granice sa w twojej glowie
jak masz 17 lat to wcale nie jestes taki kajtek
i mozesz duzo zdzialac
a jak wiesz ze koles jest duzo lepszy i nie dasz rady
to przejdz sie po starszych kolegach np. z klubu
jak masz 17 lat to wcale nie jestes taki kajtek
i mozesz duzo zdzialac
a jak wiesz ze koles jest duzo lepszy i nie dasz rady
to przejdz sie po starszych kolegach np. z klubu
...
Napisał(a)
leszcz jak **** jestes gacek
chodziles na mma ? dlaczego przestales? skoro chodziles co z twoja pewnoscia ? gdzie nabyte nawyki ?
kolejny co mysli, ze jak ***nie 100 metki to zarzadzi swiatem
trening czyni mistrza
chodziles na mma ? dlaczego przestales? skoro chodziles co z twoja pewnoscia ? gdzie nabyte nawyki ?
kolejny co mysli, ze jak ***nie 100 metki to zarzadzi swiatem
trening czyni mistrza
NOX
...
Napisał(a)
"kolejny co mysli, ze jak ***nie 100 metki to zarzadzi swiatem " arnold jest gubernatorem ale zjadł troche wiecej maty

...
Napisał(a)
ja kiedys nosilem tluczek do miesa w plecaku.tylko ze ja mialem wieksze problemy heh
a tak wogule morda nie szklanka ale cos ci poradze
ustaw sie z kolem na solowe i 30 min przed walnij 2 tabletki efedryny-efekt murowany
a tak wogule morda nie szklanka ale cos ci poradze
ustaw sie z kolem na solowe i 30 min przed walnij 2 tabletki efedryny-efekt murowany
...
Napisał(a)
ADW...to Ty jak speedi gonzales zapier.dalałeś z tym tłuczkiem
niektórzy to mają pomysły...ja to bym miecz w plecaku nosił...do tego jakieś cichobiegi...i jesteś bezszelesny...jak ninja

niektórzy to mają pomysły...ja to bym miecz w plecaku nosił...do tego jakieś cichobiegi...i jesteś bezszelesny...jak ninja

Jeżeli wsadze Ci f***a w dupe,to Ty masz f***a w dupie i ja mam f***a w dupie,ale to nie to samo
...
Napisał(a)
jesli decydujesz sie na cykl z takich powodow to obejrzyj sobie filmik na youtube "stafford : o koksach" pudzian "mowi" bardzo madre slowa na temat dawania rady przed i po :p pozdro
...
Napisał(a)
co to jest ta eferdyna ??? to jest coś lepszego od speedu ??? mi chodzi o to ze jakbym na cyklu go do***ał to bym miał większe szanse bo już widziałem kumpla jak sie lał i był na cyklu ... biała go złapała i po gościu... a ten przypadek to mi sie wsumie nałorzył, bo z cyklem mialem poczekac jeszcze rok, ale mnie wzieło bo mam od jakiegoś czasu zastój i coś chciałem ruszyć z miejsca :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!