Szacuny
15
Napisanych postów
695
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
28933
jak masz dpracowana diete to mogepolecic lewiathana .obecnie stosuje i nie moge powiedziec nic zslego . oddzialywania psychicznego nie zauwazylem na swoim przykladzie , spalac spala wiec robi swoje . nigdy nie szamalem cyto wiec nie mam pojecia co lepsze .
ps macie dostepnego lewka ? stety niestety mieszkam w stanach i ni hvja nie idzie na dzien dzisiejszy kupic , nie wiem ocb .wszedzie out of stock doslownie z dnia na dzien . kupilem wczesniej lecz za malo i chcialem dokupic i jest lipa z tym . za bardzo nie wczuwam sie bo sa inne srodki rownie dobre wiec zastapilem lewiathana lecz sytuacja dziwna .
ziomus polej ,jordan gouda jordan gouda wodna wodna wodna wodna zbliza sie koniec chlodna bomba bomba bomba - k***A ZASNOLEM !
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
nie ma jedynie kilka sztuk na allegro ja jednak wybrałem vpx meltdown dobry skład tanszy i wiecej kapsulek a takze brałem vpx redline wczesniej to prawie to samo i odpowiada mi ten spalacz ze wzgledu na pobudzenie najlepiej
Szacuny
15
Napisanych postów
695
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
28933
przed silka zarzucam jeszcze 2capsy vipera to juz troszke mnjie zaczyna telepac .wbijam na aero to wszystko jest dobrze dopoki "siedze" na maszynie . jak koncze biznie po 25 minutach nosi mnie troche ostro i mam uczucie jakbym mial pusic pawia . musze czym predzej wejsc na inna maszyne , rower, steper, cokolwiek i dalej jechac z koksem . jak juz ponownie zaczne wysilek to znowu jest elegancko
ziomus polej ,jordan gouda jordan gouda wodna wodna wodna wodna zbliza sie koniec chlodna bomba bomba bomba - k***A ZASNOLEM !