Szacuny
0
Napisanych postów
136
Wiek
39 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
1881
Mam tanie pytanie, jest jest jakiś sposób aby to gó*no rozpuścić? Mogę mieszać tym shakerem pół godziny a i tak (Vanilia Ice Cream) zostają jakieś grudy które się nie rozpuszczają. Tylko nie piszcie mi że zamiast letniej wody powinienem używać ciepłej bo kto ku**a ma ciągle przygotowaną ciepłą wodę? Z mlekiem to już nawet nie komentuję. Dwie miarki jak rozpuszczę w 400ml wody to wychodzi dobre ale jak w 500ml to już wodniste ale te j****e grudy dalej zostają, moge je sobie palcem rozmazać.
Szacuny
0
Napisanych postów
136
Wiek
39 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
1881
Człowieku, nie będę codziennie miksera upie***lał żeby sobie dwa razy dziennie shake zrobić, poza tym po to jest shaker. Dodawajcie do tego Mutant Massa mniej gumy i innego syfu to się będzie lepiej rozpuszczał.
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Wiek
28 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
47
No w smak mutant chyba najlepszy jaki jadłem był ale rozpuszczalność to tylko w mikserze albo blenderze jak chces z dobrą rozpuszczalnością to z Treca jest co spokojnie go w shakerze rozrobisz .
Szacuny
2
Napisanych postów
32
Wiek
28 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
428
Smakowo "pyszota" ;) Wszamałem 6,7 kg triple chocolate i smak się nie znudził nawet przy ostatnich porcjach. Co do działania, wiadomo, gainer to uzupełnienie diety więc pisanie komu ile przybyło jest bez sensu...
I do "Pana Frustrata" z góry: ja dwie miarki mieszałem z 300 ml mleka + 50 ml wody (żeby nie było za słodkie) i żadnych grudek ani nic nie miałem. Polecam shaker z sitkiem! ;)