dokoncz go po 2 3 tyg zobaczysz efekt
...
Napisał(a)
A uzywal ktos moze Prosterol?? Jesli tak to po jakim czasie mozna spodziewac sie widocznych efektow??
...
Napisał(a)
Shelong siła a motywacja to dwie różne rzeczy.
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]
...
Napisał(a)
a czy nie pomyslelescie cze te prostamol uno bedzie chamowalo rozwoj waszej meskosci!? bo pozniej po zaprzestaniu jego brania moga byc skutki uboczne jak zwiekszenie tradziku:)
...
Napisał(a)
nie wiem niestety z tego co czytalem to wynika ze te prostamol moze i pomaga na tradzik ale zabija nasza meskosc wiec nie chcialbym licho wygladac chudy i bez sily bo co do czego przyjdzie to sie do niczego nie bede nadawal :) nejlepiej to skonsultowac sie z lekarzem :)
...
Napisał(a)
Nastepnym razem kup ode mnie ;p mam cale 23 tabletki i szkoda zeby sie zmarnowaly :) wiecie czy mozna takie cos wystawiac na allegro?
...
Napisał(a)
nie bierzcie tego gowna po dwoch miesiacach w miare regularnego brania (znaczy 3-4 pastylek na tydzien) prostata zaczela mnie bolec, tradzik faktcznie troche sie zmniejszyl i zauwazylem ze zaczely odrstac mi wlosy na zakolach ale z drugiej strony zaczalem miec ciagle zaczerwieniony nos i policzki jak starzy ludzie, nie bierzcie tego szitu sa efektywniejsze i bezpieczniejsze leki na tradzik
...
Napisał(a)
Napewno z tego masz takie efekty uboczne? :P Dziwne...
Ja u siebie zauwazylem tylko i wylacznie, spadek popędu seksualnego :)
A tradzik odrobinke sie poprawil.
Ja u siebie zauwazylem tylko i wylacznie, spadek popędu seksualnego :)
A tradzik odrobinke sie poprawil.
...
Napisał(a)
A tradzik odrobinke sie poprawił
Dla odrobinki nie warto wg. mnie , są inne leki bardziej skuteczniejsze ...
pozdro
Dla odrobinki nie warto wg. mnie , są inne leki bardziej skuteczniejsze ...
pozdro

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!