Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PRAWIDLOWY TESTOSTERON CZY JEDNAK NIE

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 108

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a) Temat przeniesiony przez anubis84 z działu Szybkie pytania bez logowania.
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 21 Wiek 48 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 370
Witam zakladam ten temat bo zglupialem po wizycie u lekarza. Zaczne od tego ze mam 49 ,w tym roku skoncze 50 lat. z sokami mialem przygody majac lat pomiedzy 27-37 byly rozne cykle ,stare czasy wiec poczatek to metka ,pozniej juz dochodzily soki prop,byly cykle z deca i enathanem lecial tren z propem i wino,zawsze dbalem o PCT,wiec hcg ,tamox itp,do trenu cabaser,zawsze dieta byla trzymana. Generalnie wszystko bylo ok,pozniej zycie zaprowadzolo mnie za granice ,nie cwiczylem pojawilo sie alko syfiaste jedzenie i zlapalem kilogramy ,schudlem ,znowu przytylem ,tak moze dwa razy ,gora ,dol. Jakies 4 ,iesiace temu zaczalem znowu sie rozkrecac z silownia,ale tez zauwazylem spadek libido znaczny kolo roku temu, najpierw bagatelizowalem praca,stres itp ,sprzet pracuje jak nalezy i jak trzeba to trzyma pion ,tylko mam zero potrzeby ogolnie,a zawsze mialem,w koncu poszedlem do lekarza (Szkocja)nie mam wyniku badan do pokazania ale napisal mi na kartce w trakcie rozmowy ze sam nie wie co myslec bo ogolnie badania ma dobre watroba,nerki,prostata wszystko super...ale tak mam zapisane jak mi tlumaczyl;
Testosteron moj ; 9,5 powinno byc miedzy 10,5-29,2
SHBG moje ; 27,9 powinni byc miedzy 30-70
Test wolny ; 204 powinno byc midzy 170-700
No i lekarz mowi ze nie wie co myslec bo 2 pierwsze parametry za za niskie ,ale wolny test jest w widelkach,pytal czy bralem sterydy to powiedzialem ze tak ,ze lata temu, nic od okolo 13-15 lat .stwierdzil ze to moze po cyklach,,a soki szly lata temu, a spadek libido mam od zeszlego roku. Wiec powiedzial mi ze on nie wie co zrobic i wysle wyniki do szpitala bo nie wie czy moze mi dac kuracje czy mi sie np. nie pogorszy(tak powiedzial) .i szpital zadecyduje ,ale jesli sie nie odezwa to znaczy ze nic nie potrzebuje . wiec nadal wiem tyle co nic ,zapytalem o prolaktyne powiedzial ze wszytkie hormony ma w normie z wyjatkiem tego co napiasalem . jesli ktos cos jest w stanie mi podpowiedziec bylbym wdzieczny
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Gumowy tłoczek a test

Następny temat

Poziom testosteronu - porady

Spalanie
Polecane artykuły