Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Gumowy tłoczek a test

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 123

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 41 Wiek 1 rok Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 1082
1. WIEK: 42
2. WAGA: 116
3. WZROST: 192
4. WYMIARY:
-biceps: 51
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 25
6. DIETA:
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 2
8. TRENING: siłownia 4x tydzień
9. CEL CYKLU:
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%: 20%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): endo
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: bd
-martwy ciąg: bd
-przysiad: bd

Witam. Panowie w pośpiechu wbiłem 50mg jenana, który leżał 3 dni w strzykawce z gumowym tokiem. Po całej akcji zauważyłem, że tłok jest spuchnięty. Doszło do jakiejś reakcji. Normalnie bym tego nie wbił ale rutyna zgubiła. Czy coś może się stać?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
Siemka

Strzykawki nie są przeznaczone do długoterminowego przechowywania roztworów olejowych czy wodnych, ponieważ ich elementy mogą ulegać degradacji i reagować z substancją, którą zawierają. W wyniku tej interakcji może dojść do:

-Zanieczyszczenia roztworu – możliwe przenikanie cząsteczek plastiku lub gumy do zawartości strzykawki.
-Zmienionej biodostępności środka
-Zakażenia bakteryjnego
-Reakcji zapalnej – kontakt z potencjalnie zdegradowanym materiałem tłoka może wywołać miejscowe podrażnienie, zaczerwienienie, obrzęk lub ból.

Co robić? Obserwuj co będzie się działo. Jak pojawi się ból, obrzęk, zaczerwienienie, to warto podjac konsultacje z lekarzem.
1

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 41 Wiek 1 rok Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 1082
Dzięki wielkie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 250 Napisanych postów 680 Wiek 50 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 16347
TomQ-MAG
Siemka

Strzykawki nie są przeznaczone do długoterminowego przechowywania roztworów olejowych czy wodnych,

Wszystko tak, ale jednak powstaje pytanie co zrobić z zawartością ampułki prolongatum czy omnadrenu, jeśli chciałoby się ją podzielić na dwa razy w odstępie kilku dni. Jeszcze większy problem może być z HCG 5000j rozrobione jednorazowo, a podawane 1/10 tego co kilka dni. Zwyczajowo wydaje mi się, że trzymane jest w strzykawkach właśnie (i lodówce dla HCG). Masz na to jakiś inny patent?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
sa strzykawki bez gumowych tloczkow wtedy :)
czy to do pepkow, czy innych srodkow, lepiej trzymac wtedy w takiej. Niesttey alkohol, ktory jest zazwyczaj dodawqany do srodkow bedzie wplywal mocno na gumke, jak mamy strzykakwi z gumka, to lepiej wykorzystywac je jedynie do jendorazowej iniekcji. Ja nigdy nie kupuje tych z gumowym tloczkiem, zawsze cale plastikowe i po problemie wtedy. Czy to insulinowki, czy zwykle to zawsze biore opcje bez gumowego tluczka, tym bardziej jak trzymam jakies pepki, hcg itd
1

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 250 Napisanych postów 680 Wiek 50 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 16347
A ja z kolei preferuję luer lock. Nie wybuchają. Niemniej wszystkie, które namierzyłem mają gumkę. Coś za coś. Dzięki za odpowiedź.
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Środki dopingujące - porady

Następny temat

PRAWIDLOWY TESTOSTERON CZY JEDNAK NIE

Spalanie
Polecane artykuły