Witam, skonczylem 6-tygodniowy cykl ACT.
Cwiczylem w domu (ACT DOMATORA), na planie ulozonym przez michaila - sztanga + sztangielki.
Cwiczylem (z 10min rozgrzewka) 1trening zajmowal mi ok 1,5h
- pon. 10cwiczen(obwodow) po 4serie kazde
- wt. 11cwiczen obwodow po 4 serie kazde
- czw. - jak w pon.
- sob. - jak w pon i czw.
Rezulaty:
-napewno sprawnosc fizyczna, kondycja, na cialku tez cos tam widac :)
-zaczalem bardzo skromnie od 30kg, doszedlem do 55kg (na klate) jak narazie malo ale jestem maly cialem ale wielki duchem, lekka dietka byla, duzo bialek, miesko z indyka, mleko + platki, jakis jogurt itp, serwatka bialkowa (zadnej kreatyny itp)
No i rzecz jasna chce jechac dalej.... prosze o pomoc w postaci jakiegos dalszego planu treningu, zebym mogl sobie druknac przyklejic na sciance i cisnac dalej... ;)
Z gory dzieki za pomoc, pozdrawiam wszystkich.
Cwiczylem w domu (ACT DOMATORA), na planie ulozonym przez michaila - sztanga + sztangielki.
Cwiczylem (z 10min rozgrzewka) 1trening zajmowal mi ok 1,5h
- pon. 10cwiczen(obwodow) po 4serie kazde
- wt. 11cwiczen obwodow po 4 serie kazde
- czw. - jak w pon.
- sob. - jak w pon i czw.
Rezulaty:
-napewno sprawnosc fizyczna, kondycja, na cialku tez cos tam widac :)
-zaczalem bardzo skromnie od 30kg, doszedlem do 55kg (na klate) jak narazie malo ale jestem maly cialem ale wielki duchem, lekka dietka byla, duzo bialek, miesko z indyka, mleko + platki, jakis jogurt itp, serwatka bialkowa (zadnej kreatyny itp)
No i rzecz jasna chce jechac dalej.... prosze o pomoc w postaci jakiegos dalszego planu treningu, zebym mogl sobie druknac przyklejic na sciance i cisnac dalej... ;)
Z gory dzieki za pomoc, pozdrawiam wszystkich.
Nie strać swojej werwy dopóki nie nadejdzie czas aby ją stracić