SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PH

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 664

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11177 Napisanych postów 52127 Wiek 33 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Byłem na 14 dniu cyklu na h-drolu od competitive labs, Dokładnie w Sobote pojechałem nad jezioro, niestety (tutaj mozecie mnie zacząć ciąć :) ) dałem sie namówić na piwko, skończyłem po dwóch piwach, wróćiłem do domu, zagotowałem 500 g kury.
Już w trakcie jedzenia poczułem roz****dol w brzuchu, zagoniło mnie na kibel i tak od 00:00 do 03:00 praktycznie nie odstąpiłem go na krok...
Dzisiaj jest 2 dzień od zdarzenia, czuje nadal że bebechy nie wróciły do siebie, jeżeli jakieś bóle to na prawde lekkie.
Po krótkiej historyjce, były 2 opcje - a) alkohol + PH
b) Syfiasta woda w jeziorze, jakieś bakterie ?
Lecz znajomi którzy byli ze mną, nie mają żadnych objawów, więc myśle bardziej nad opcją A
Jadłem do Ph 2 tabsy Sylimarolu dziennie.

PYTANIE: Czy jest sens wracać do tego h-drolu, po 3 dniach przerwy ?
-Zostało mi 35 kaps.
I czy jest opcja, że przez alko się tak zniszczyłem ?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 391 Napisanych postów 24621 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 105095
Jak chcesz się czegoś na ten temat to darmowa rejestracja i pisz w dziale Doping , tutaj nie poruszamy tematów saa i ph
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

dieta z gain bolic 6000

Następny temat

dieta - budowa masy

electro
Polecane artykuły