Witam
Zamówiłem po 2 kilo od producenta i z allegro, na pierwszy rzut oka wszystko wygląda tak samo, ale odrazu jak się bliżej przyjżalem dostrzegłem, że paczki różnia się zgrzaniem opakowania na górze.
Ostrowia od procudenta masz szerokie zgrzanie z widocznymi paseczkami od zgrzewarki, a pakunek od gościa z allegro ma już mniej szeroki zgrzew który jest zupełnie inaczej zgrzany, nie ma paseczków, tylko jest płaski.
Wiec moge się mylić ale możliwe,że była otwierana, a co za tym idzie każdy może się domyślac.Do tego data ważnoćci jest dużo krótsza.
Cena:
-Allegro - 2kg + przesyłka 68,60
-Producent - 2kg + przesyłka 75,70
Kupiłem u producenta i na allegro, żeby zobaczyć czy jest rózniaca i
jednak jest.
Chociaż jest taniej napewno więcej nie zamówie na allegro.
Jutro zrobię telefonem zdjęcia, i wrzuce może bedzie można dostrzec róznice.
Pozdrawiam
Zmieniony przez - Nest000 w dniu 2005-11-08 17:35:52
Zamówiłem po 2 kilo od producenta i z allegro, na pierwszy rzut oka wszystko wygląda tak samo, ale odrazu jak się bliżej przyjżalem dostrzegłem, że paczki różnia się zgrzaniem opakowania na górze.
Ostrowia od procudenta masz szerokie zgrzanie z widocznymi paseczkami od zgrzewarki, a pakunek od gościa z allegro ma już mniej szeroki zgrzew który jest zupełnie inaczej zgrzany, nie ma paseczków, tylko jest płaski.
Wiec moge się mylić ale możliwe,że była otwierana, a co za tym idzie każdy może się domyślac.Do tego data ważnoćci jest dużo krótsza.
Cena:
-Allegro - 2kg + przesyłka 68,60
-Producent - 2kg + przesyłka 75,70
Kupiłem u producenta i na allegro, żeby zobaczyć czy jest rózniaca i
jednak jest.
Chociaż jest taniej napewno więcej nie zamówie na allegro.
Jutro zrobię telefonem zdjęcia, i wrzuce może bedzie można dostrzec róznice.
Pozdrawiam
Zmieniony przez - Nest000 w dniu 2005-11-08 17:35:52