Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Ostrowia - Allegro/Producent

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 6564

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 55 Wiek 41 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 7468
Witam
Zamówiłem po 2 kilo od producenta i z allegro, na pierwszy rzut oka wszystko wygląda tak samo, ale odrazu jak się bliżej przyjżalem dostrzegłem, że paczki różnia się zgrzaniem opakowania na górze.
Ostrowia od procudenta masz szerokie zgrzanie z widocznymi paseczkami od zgrzewarki, a pakunek od gościa z allegro ma już mniej szeroki zgrzew który jest zupełnie inaczej zgrzany, nie ma paseczków, tylko jest płaski.
Wiec moge się mylić ale możliwe,że była otwierana, a co za tym idzie każdy może się domyślac.Do tego data ważnoćci jest dużo krótsza.

Cena:
-Allegro - 2kg + przesyłka 68,60
-Producent - 2kg + przesyłka 75,70
Kupiłem u producenta i na allegro, żeby zobaczyć czy jest rózniaca i
jednak jest.
Chociaż jest taniej napewno więcej nie zamówie na allegro.
Jutro zrobię telefonem zdjęcia, i wrzuce może bedzie można dostrzec róznice.
Pozdrawiam

Zmieniony przez - Nest000 w dniu 2005-11-08 17:35:52
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 83 Napisanych postów 8068 Wiek 51 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 39197
widzę że jak ktoś sobie wbije do głowy "białka" za 5 zł z allegro to jak nawet full wypas ktos sprzedaje to dalej ktoś widzi "białko" za 5 zeta.

wpisz w szukam na allegro Ostrowia i znajdziesz

Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !

LeonCountryChopper

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 257 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 6518
a nie pomyslales ze moze wyszly paczki z innej lini produkcjnej >?

Prostych słów się boi największy nawet twardziel proste słowa z gardła nie chcą wyjść

najbardziej mówią że je kocham i że go nie zdradzę prawdziwa moja miłość nazywa się

Zagłębie Sosnowiec... !

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 55 Wiek 41 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 7468
Jest taka możliwość ale zgrzew naprawde wyglada tak, jakby był uciety od góry i kanty są zgrzane jak ten od producentaa reszta zgrzewu jest inna płaska ok. 8cm.wyglada tak jak byłby otworzony tylko tak nie dokonca a potem zgrzany jeszcze raz,ale moze się myle.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
miętki JASZCZOMP
Ekspert
Szacuny 119 Napisanych postów 21724 Wiek 45 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 92660
daj foty, porównaj zawartosć jeszcze.
zdr.

"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 2007 Wiek 39 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 74703
a kiedy kupowales ? bo wychodzi jakbys kupowal przed podwyzka cen...

po 32 z kawalkiem kg czy 64 z kawalkiem plus wysylka...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 316 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 5655
mi zostaly jeszcze 3 paczuszki ostrowi nieotwarte wiec jak bede w domu wieczorkiem to zobacze czy jest cos podejzanego i napisze. Zreszta watpie zeby ktos robil wala na takie grosze. porownywalem ostrowie z tego woreczka 0,5 kg do ostrowi kumpla i ma ten sam zapach, kolor i pudrowa konsystencje.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Dzisiaj dostałem obie przesyłki :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 3543 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 65096
dawaj foty to zobaczymy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Jutro zrobie foty przy dobrym świetle, mam nadzieje że bedzie coś widać.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 90 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 13166
podaj nick kolesia od którego kupowałes . Ja tez brałem z allegro i wszystko w jak najlepszym porządku , białko takie samo jak zamowione z ostrowii .
Pozdr.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Psujo
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

co dalej...

Następny temat

Jaka L-Karnityna

Spalanie
Polecane artykuły