...
Napisał(a)
Zakupilem 10 shootow omki i chcialem sie dowiedziec po ile mam tego brac??bo wiem ze co 3 dzien!!prosze o odpowiedzi!!:D
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Przed sprzedaza omki powinni robic instrkataze na temat cyklow itp, i moze jakies testy na inteligencje xD bo ten koles co zalozyl temat to poprostu pocisnal.
Remember The Name
...
Napisał(a)
bo wiem ze co 3 dzien
Uwielbiam rozpiski "znawcow z silowni"
Uwielbiam rozpiski "znawcow z silowni"

We ride together We die together. Bad Boys for life
...
Napisał(a)
najlepiej 1 strzal rano 2 pod wieczor tylko masuj jadra bo moga sie powiekszyc lekko
"Ja mam styl nie
Do tego j***e Ci opinie..."
...
Napisał(a)
no i jestes glupi jak kon...
"Ja mam styl nie
...
Napisał(a)
szybko wbijaj...lato zbilża sie wielkimi krokami...nie mozesz tracić czasu ! bij wszystko na raz !
Jeżeli wsadze Ci f***a w dupe,to Ty masz f***a w dupie i ja mam f***a w dupie,ale to nie to samo
...
Napisał(a)
jakbyś był taki inteligentny to byś nie zadawał takich idiotycznych pytań baranie i złapał za wyszukiwarke...nie dawno był przypadek podobnego głaba jak Ty to mu jądro explodowało 

Jeżeli wsadze Ci f***a w dupe,to Ty masz f***a w dupie i ja mam f***a w dupie,ale to nie to samo
...
Napisał(a)
dobra bij ta ome co 3 dzien odblok nie bedzie potrzebny bedzie dobrze, wsumie to zamiast tego moglbys wbic deke, bys tak poruchal w wakacje ze glowa mala
"Ja mam styl nie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!