Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
16
Hej wszystkim ! Mam mały ( co bd gadać ) duzy problem z brzuchem . Jutro mija rok jak zaczełam sie odchudzac zrzuciłam 35 kg wiec jak na taki okres czasu to nie jest duzo ... Stosowałam balsamy m.in z Eveline Mleczko do ciała ujędrniająco-wygładzające bioHyaluron4D teraz te termoaktywne serum i dupa ;/ Codziennie robie naprzemienne przysznice ok 3 - 5 min . Ćwicze 5x w tyg cardio po 40 min ( Killer ) + dieta oczywiście też jest . Czy z tym " flakiem " da się coś jeszcze zrobić ? Licze na jakieś komentarze . Moze ktoś był w podobnej sytuacji ?
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
6448
Nie chcę Cię martwić, ale podobnie jak Ty w wieku 20 lat zrzuciłam ponad 30 kg i mój brzuch nigdy nie doszedł do takiego stanu jak jest u osoby szczupłej(mimo tego, że chudłam powoli). Flak był i jest - mój ma jeszcze rozstępy i jak stoję to wisi falbana. Ta skóra nie naciągnęła się nawet na ciążowym brzuchu. Mimo wszystko walcz i daj mu czas może jeszcze się wciągnie. Jest szansa, że jak spadłaś z wagi bardzo szybko to może jeszcze skóra się obkurczy. Powodzenia
Szacuny
188
Napisanych postów
65575
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
188925
A czego oczekujecie po schudnieciu skora rozciagnieta ma tylko niewielki mozljwosci sciagniecia sie ponownie. Tylko chirurgia plastyczna oferuje wyjscie
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
16
No to ja dokładnie rok temu ( 11.02.2014 ) Ważyłam 96 kg do 100 mało Mi brakowało ;p Ale i tak jestem zawiedziona bo mojej kuzynce po ciąży brzuszek jest jakby wogóle nie rodziła bez ćwiczeń jej sie tak wciągnął i bez smarowań żadnych , oprócz ten krem nivea ale przeciez on cudów takich nie zdziałał, nie wiem moze to też zależy że każdy człowiek jest inny :) Ale i tak sie ciesze ze zrzuciłam te okropne kilogramy :D Jeszcze chce dojść do 55 ale boje sie o ta skóre ale zaryzykuje :)
Szacuny
188
Napisanych postów
65575
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
188925
ciąza trwa raptem 9 miesięcy i z tego brzuch jst rozciągnięty powiedzmy 3 miesiące, Ja byłam 2x w ciązy i nie mam rozciągniętej skóry na brzuchu, owszem nie można powiedzieć że jest taka sama jak przed ciąża, to było by kłamstwo ale nie wisie jest płaska. A ty ile miałaś nadwagę, pewnie od młodości? i to w dodatku otyłośc brzuszną, skóra taka urosła i taka została. I nie celuj w kilogramy ale wygląd
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
16
Powiem tak od jakiegoś momentu strasznie tak przytyłam ale no byłam taka papuśna ale bez przesady ale sama sie do tego przyczyniłam jak potrafiłam co 2 dzien zjesc 2 tabliczki czekolady czy nawet codzień .
6 lat - 120 cm - 32 kg
7 lat - 129 cm - 35 kg
9 lat - 138 cm - 45 kg
13 lat -161 cm -74.3 kg
16 lat - 163 cm - 70 kg
19 lat - 163 cm - 86 kg
20 lat - 163 cm - 96 kg
I tak to wygląda moim zdaniem jak zaczeło sie 13 to juz byłam papuśna bardzo
Zmieniony przez - malinowacytryna w dniu 2015-02-11 11:19:35
Szacuny
188
Napisanych postów
65575
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
188925
wczesniej jeszcze rosłaś ale byłas osobą od dziecka ze spora nadwagą, powiem ci dla porównania, moj syn w wieku 9lat przy tym wzroście wazy 26kg j, córka 12lat i 153 centymetrach wzrostu, waży niecałe 35kg nie sa chudziakami na tle równiesników Rosłaś od poczatku z nadmiarem skóry potrzebnej do pomieszczenia ciebie, ona nie ma sie do czego kurczyć bo nigdy nie była mniejsza, jej jest więcej bo więcej urosło a nie rozciągnęło sie. Rozumiesz ?
I nie zagładzaj sie bo grozi ci jojo, organizm będzie jeszcze lata pamiętał swoja "prawidłową" wagę i do niej dążył
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
16
Rozumiem , ale ja się nie głodze jem 5 posiłków dziennie moja dieta jest bogata w białko , tłuszcze , węglowodany w takim stopniu jakie powinny być jem owoce , warzywa . Przede wszystkim nie chodze głodna a nieraz bardziej najedzona niz nie byłam na diece ;) Ale dziekuje bardzo za rozmowe :) Pozdrawiam :)