Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

OXY-BOL (oxymetholone) - PHOENIX LAB

temat działu:

Doping - zdjęcia

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 10499

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 461 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 13515
a jadl juz ktos?.Niedlugo bede kupowal antka i jestem ciekaw opini
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1089 Wiek 40 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 43120
Z tego co mi wiadomo to nie za dużo osób na chwile obecną to jadło,ale jest wśród tych osób mój znajomy który już właśnie jedzie na tym środku w dawce 50mg/ed. Po 2 dniach stosowania bez żadnych osłonek zaczął skarżyć się na mega wzdęcie brzucha utrzymujące się cały dzień i do tego zanotował tego samego dnia mega pompę na treningu ,która nie schodziła przez wiele godzin - czyli wygląda na to ze coś tam działa,ale jeszcze za wcześnie na konkretne opinie bo nie ma co oceniać środka po paru dniach stosowania,mimo to jestem dobrej myśli biorąc pod uwagę poziom reszty środków z firmy Phoenix Lab - Nie wydaje mi się aby ludzie z PH pozwolili sobie na zepsucie renomy wypuszczając g****,wiec sądzę ze możesz śmiało zainwestować w ten środek.

- Weteran dzialu DOPING - [OFF.]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
jak dojdzie do 150mg i nie będzie mógł umyć się za uszami po treningu znaczyć będzie,że ok.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1623 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 25550
I jak tam ten antek?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 494 Wiek 39 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 7347
Tez jestem ciekaw opinii o tym antku ;D
Jak ktoś jeszcze je niech da znac co jak.

"rokjet fuel" in my vains

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
i jak sa jakies opinie o tym antku
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 1128 Wiek 45 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 21490
Zdaje egzamin, apetyt bardzo po nim rosnie , morda robi sie jak balon no i sila grzmot
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
działa jak powinien
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1623 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 25550
Jakie efekty? Jutro startuje, zobaczymy co moja watroba na to ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 30 Wiek 37 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 631
ja własnie skonczyłem tego antka, jadłem 4 tyg. ponieważ już jak zaczynałem wątroba nie była w najlepszej kondycji pierwsze 2 tyg leciałem 100mg ed, następne 2 tyg. 200mg ed., skonczyłem po 4 tyg bo skoda mi było dalej orać organizm..
Antek poszedł z enanem(Też Phoenix) front 2.5grama i pózniej 750mg e5d.

Waga na starcie ok. 94kg, po 4 tygodniach ok 104kg, czyli można powiedziec że ok 10kg w 25dni(tyle brałem antka).
Siłowo na barki +25kg na serie, klatka + ok. 30kg na seriełapka + 2,5cm. Ogólnie retenca spora ale chciałem troche przymasowac dlatego wybrałem ten środek. Teraz lece enan + npp i bede dorzucał wino i masteron żeby to ubic

I dodam jeszcze że jak wchodziłem na antka i enana to wczesniej też byłem on, także napewno receptory były nasycone i jak by był wczesniej off to napewno by troche więcj poszło

Zmieniony przez - lary221 w dniu 2009-12-06 15:28:39

Zmieniony przez - lary221 w dniu 2009-12-06 15:30:28
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Testex Prolongatum 250mg/2ml

Następny temat

DECA , SUSTA Z EC i OMNADREN 250 Co sadzicie jakie beda efekty . Real czy Fake?

Spalanie
Polecane artykuły