a jadl juz ktos?.Niedlugo bede kupowal antka i jestem ciekaw opini
...
Napisał(a)
Z tego co mi wiadomo to nie za dużo osób na chwile obecną to jadło,ale jest wśród tych osób mój znajomy który już właśnie jedzie na tym środku w dawce 50mg/ed. Po 2 dniach stosowania bez żadnych osłonek zaczął skarżyć się na mega wzdęcie brzucha utrzymujące się cały dzień i do tego zanotował tego samego dnia mega pompę na treningu ,która nie schodziła przez wiele godzin - czyli wygląda na to ze coś tam działa,ale jeszcze za wcześnie na konkretne opinie bo nie ma co oceniać środka po paru dniach stosowania,mimo to jestem dobrej myśli biorąc pod uwagę poziom reszty środków z firmy Phoenix Lab - Nie wydaje mi się aby ludzie z PH pozwolili sobie na zepsucie renomy wypuszczając g****,wiec sądzę ze możesz śmiało zainwestować w ten środek.
- Weteran dzialu DOPING - [OFF.]
...
Napisał(a)
jak dojdzie do 150mg i nie będzie mógł umyć się za uszami po treningu znaczyć będzie,że ok.
...
Napisał(a)
Tez jestem ciekaw opinii o tym antku ;D
Jak ktoś jeszcze je niech da znac co jak.
Jak ktoś jeszcze je niech da znac co jak.
"rokjet fuel" in my vains
...
Napisał(a)
Zdaje egzamin, apetyt bardzo po nim rosnie , morda robi sie jak balon no i sila grzmot

...
Napisał(a)
ja własnie skonczyłem tego antka, jadłem 4 tyg. ponieważ już jak zaczynałem wątroba nie była w najlepszej kondycji
pierwsze 2 tyg leciałem 100mg ed, następne 2 tyg. 200mg ed., skonczyłem po 4 tyg bo skoda mi było dalej orać organizm..
Antek poszedł z enanem(Też Phoenix) front 2.5grama i pózniej 750mg e5d.
Waga na starcie ok. 94kg, po 4 tygodniach ok 104kg, czyli można powiedziec że ok 10kg w 25dni(tyle brałem antka).
Siłowo na barki +25kg na serie, klatka + ok. 30kg na serie
łapka + 2,5cm. Ogólnie retenca spora ale chciałem troche przymasowac dlatego wybrałem ten środek. Teraz lece enan + npp i bede dorzucał wino i masteron żeby to ubic
I dodam jeszcze że jak wchodziłem na antka i enana to wczesniej też byłem on, także napewno receptory były nasycone i jak by był wczesniej off to napewno by troche więcj poszło
Zmieniony przez - lary221 w dniu 2009-12-06 15:28:39
Zmieniony przez - lary221 w dniu 2009-12-06 15:30:28

Antek poszedł z enanem(Też Phoenix) front 2.5grama i pózniej 750mg e5d.
Waga na starcie ok. 94kg, po 4 tygodniach ok 104kg, czyli można powiedziec że ok 10kg w 25dni(tyle brałem antka).
Siłowo na barki +25kg na serie, klatka + ok. 30kg na serie

I dodam jeszcze że jak wchodziłem na antka i enana to wczesniej też byłem on, także napewno receptory były nasycone i jak by był wczesniej off to napewno by troche więcj poszło

Zmieniony przez - lary221 w dniu 2009-12-06 15:28:39
Zmieniony przez - lary221 w dniu 2009-12-06 15:30:28
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat